lol, Mysza, nie rób ściemy.:) Przeczytaj reguły.:)
Ja już nawet zakupy zrobiłem żeby trenować C i PF ale szukam potwierdzenia moich wyborów. Bo zdecydowałem się na trening 3-4 skilli ( ze względu na pensje ). Ale trudno coś powiedzieć o rynku ile mi przyniesie trening itp.. oraz np jak działa np PIC na mecz. A że kandydaci są doświadczeni co podkreślają w mowach chętnie ich wykorzystam w zamian za mój głos ;)
i ty Brutusie przeciwko mnie :P
Jeśli zdecydowałeś się na trening PF/C to polecam tak piszesz trening 3 skilli.
Rzutu z bliska, Obrony pod Koszem i Zbiórek(głownie one wpływają na pensje, więc można je 3mać poziom-dwa niżej). Rynek nie jest jeszcze ustabilizowany, więc ceny bywają różne i bardzo nierówne. Multiskille może nie osiągają astronomicznych cen na TLu, ale bardzo fajnie wpływają na grę i mają znośne pensje.
Patrz moja drużyna, sam tak trenuję.
Pice swoje zadanie spełniają, ale najtrudniej jest zagrać, je po raz pierwszy-drugi, jak już entuzjazm jest nabity idzie to coraz łatwiej.
Ogólnie TiE sporo obniżają obronę, więc w reprze warto je grać chyba tylko ze sporo słabszymi rywalami, lub dużo mocniejszymi. Pomijam opcję obustronnych Piców, które bardzo możliwe, że będę starał się wykorzystywać, jeśli zostanę wybrany.
P.S.
Jakbym zaczynał od nowa, to zdecydowałbym się na trening PG/SG wydaje mi się, że więcej można na nich zarobić.
Pozdrawiam LG :-D