ראשית אפתח ואגיד שלא פתחתי כאן חזית נגד אף אחד.להגיד שמישהו נכשל בתפקיד זה חלק מההתמודדות.לשלישיה, שהתאגדה גם בפורום הזה, קל להתעלם מהתוכן שכתבתי ולזעוק שהם המותקפים.אהוד נכשל בקמפיין האחרון וקשה לו עם העובדה הזו אז הוא עושה בדיוק אותו דבר.עד כה היה לי שחקן אחד בנבחרת הצעירה, ושחקן אחד (שהיה אצלי עונה אחת בלבד) בנבחרת הבוגרת.עד כה גידלתי שחקנים ישראלים רק מאלה שהגיעו אליי מהדראפט, ובכל מקרה איני שולט באיזה שחקן יזומן.עכשיו ארחיב בנושא "נבחרת מול קבוצה, ההבדל הגדול";ההבדל בין שחקן בנבחרת הצעירה לזו בבוגרת הוא בעיקר בגיוון.אי אפשר לאמן ראשיות ללא הפסקה ולהגיע ל-"גדולות". לכן בבוגרת רצוי שחקנים שהגיוון בהם גדול.ברמת הקבוצה, כ"א רואה דרך שונה בגידול שחקנים ומה יותר ופחות חשוב.אם הייתי מאמן שחקנים שמתאימים בול לנבחרת, זה היה בעיקר אומר שהטמעתי את הבינוניות של הנבחרת.נקודה נוספת היא שקבוצה יכולה לפתח שחקן בהתאם ליכולות הכלכליות שלה.כמו שליותם קרה, באו בדרישות אליו, אבל בלי שום גזר שיעזור לו בכך.קבוצה גם לא "צריכה" למכור שחקן שהיא מעריכה ואוהבת רק בשביל הנבחרת.יש לציין שכרגע כל הסגל של יהודה זקן, ובעיקר אין שחקן ישראלי אחד שהוא מפתח.אצלי יש ארבעה דראפטרים (אחד סיים את עיקר האימון) ועוד אחד חדש.אני מאמין בשחקנים מגוונים, כך שלנבחרת הצעירה אני לא בונה. אפילו ברמת אימון לנבחרת צעירה אני לא רואה באותה מידה, כך שזה חסר סיכוי במובן הזה.לתת לאחד מהשלישיה לאמן את הבוגרת שקול מבחינתי להענקת תפקיד יו"ר האיגוד לשיבק אחרי הקמפיין האחרון