Já bych měl komentáže a dotazy na rosomaka a jeho kandidaturu:
Nejdříve bych chtěl říct, že Tě považuju za jednoho z těch manažerů, u kterých bych obecně řekl, že si tě dovedu představit jako trenéra U21. Nicméně jak si sám naznačil v řeči, přijde mi Tvoje kandidatura opravdu dost nepřipravená. Působí to na mne dojmem, rozhodl jsem se kandidovat a teprve následně budu zjišťovat, co práce manažera U21 vlastně obnáší. Což ve mně úplně nevzbuzuje důvěru ve směru, jestli na to budeš stačit, zejména asi časově by to mohl být problém.
1) Uvedl si dvě alternativy, že to budeš dělat sám a druhá za pomoci současných skautů. Zůstaňme u té varianty sám. Kolik si tak představuješ, že by si měl na starosti hráčů, když vezmu všechny ročníky od 18 do 21 let?
2) Jaké by si po draftu stanovil kritéria pro to, které hráče sledovat a kdo již není dost dobrý pro U21?
3) Kolik času můžeš denně/týdně věnovat práci pro U21, pokud budeš zvolen?
4) Jaký by sis dal výsledkový cíl pro tuhle sezonu? A případně pro příští?
5) Jak by si chtěl v tréninku směřovat hráče pro jednotlivé pozice? Klidně i variantně, pokud by si chtěl na nějaké pozice vychovávat několik rozdílných typů hráčů
Prvně chci poděkovat za uznání, beru to jako pozitivně od nejlepšího manažera na BB. Ano, moje kandidatura je nepřipravená, neplánovaná a nečekám valný výsledek hlasů, ale s postupem času co o tom přemýšlím, zjišťuji že by to šlo. Ano, nevím co přesně manažer U21 dělá, ale to neví nikdo dokud to nezkusí. Časově by problém něměl být.
1) Preferuji to dělat sám, jsem ochoten popř spolupracovat s LA-Honzou, zdá se mi jako schopný, ale chci to zkusit dělat sám. Počet hráčů je relativní, může se ozvat víc manažerů, někdo může mít více hráčů, ale nepočítal bych to na hráče jako na manažery-tudíž tak 50, samozřejmě někdo může jet svoji linii tréninku bez komunikace a nakonec stejně skončí v U21.
2) Kriteria na draft? potenciál min 6 na podkoš možná 7, pokud uvedu příklad u monstra, tak bych si přál aby měl i doplňkovou obranu aspoň 4 a trochu JS, venkovní skilly jsou trochu loterie a naopak u vnějších je loterie ID atd. Tohle je relativní.
3) Denně jsem na netu tak 2hod, klidně můžu i 10 když na to přijde. Samozřejmě to může omezit práce.
4) výsledek jen ty nejvyšší, postup ze skupiny a samozřejmě medaile, i když je to tu více států co to chce vozit :-)
5) Nejtěžší otázka :-D C momentálně preferuji dělat pro U21 monstrum, vidím že to jde a platově to není náročné, pokud by měl potenciál aspoň 8 může to na konci 21 dotáhnout hodně vysoko, pokud bude ochotný manažer.
PF ještě OD-zavisí co dostane na začatku a JS-zde bych do tréninku zapojil i SF/PF 1n1
SF je na vytrénování do 21 velice těžké, táhnul bych ho po venku
SG 1n1, OD, pas
PG trenink prakticky obdobný jako SG, měl by mít i pěkný nájezdy
PS: prosim neptejte se co budu hrát za taktiky, budu hrát takové na co budu mít hráče. Jestli se tam dostanu.