Nema razloga za plakanjem. Jednostavno smo pali u grupu koja nam nikako nije odgovarala. Da je umesto Australije pala Engleska i umesto Gane Portugal, mi bismo bez problema bili prvi u grupi. Jednostavno ne znamo da igramo protiv slabijih reprezentacija i to je to. Takvi smo, takav smo tim i sta tu da se radi. Znaci, kada imamo terenesku inicijativu, gubimo na najgluplji moguci nacin kao i sto kada nemamo terensku inicijativu dobijamo, sto je bio slucaj protiv Nemacke. Jbg, teraj dalje i to je to...
Mozda tebi nema! Meni bre razne jugoslavije, srbije i crne gore i srbije jedu dzigericu vec 40 godina! Pun mi je kufer vise tog pusenja i "teranja dalje"! Sta da teramo i gde dalje???
Niko bre nikada i nizasta ne odgovara! Pa taj dejan stankovic da iole ima obraza bi ODAVNO ucinio svima uslugu i igrao SAMO za inter gde moze i moja baba kurana da igra sa jos 10 svetskih zvezda u timu!!!
Pa ko je kriv sto nam fudbalski paceri, kako ih mi kraljevi fudbala zovemo, daju dva gola iz dva suta???
Pa taj vidic i taj bane ivanovic u premijer ligi odigraju po 16-20 utakmica u sezoni da njihovi timovi ne prime gol i to protiv ekipa koje su SVE DO JEDNE bolje od ovih kengura!!!
I sto nam prvi golman branio 4 takmicarske klupske utakmice u poslednjih 5 sezona???
I sto jedina 3 napadaca koja imamo daju ukupno 3 gola na 10 BITNIH utakmica???
Kriv je Antic zato sto nije uspeo od govana pitu da napravi!!! I jedini ce on ljudina da uzme krivicu na sebe i nebi me iznenadilo da da otkaz - upravo ono sto bi SVI OSIM NJEGA trebalo da urade!!!
Jedino ne kapiram sebe...sta se koji moj i zbog koga nerviram...kako se do sada nisam navikao na ono sto znam i sto se svaki put na ovakav nacin potvrdi.
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos