Ambice u mě jsou jasne, stále se trochu zlepšovat, i když na BB nemám tolik času, což je jasné z mých chyb, které dělám docela často. Snažil jsem se taky hodně pozměnit taktiku a to tak, že jsem koupil 6 mladych hraču a ty bušil dvoupostově - pro Wixe, myslím, že to není vůbec efektivn - a ted se to snažím změnit. Bohužel je doba, kdy ceny na trhu klesly tak, že mě drása srdce, dávat tam hráče za takový pakatel - proto nejsem schopný nikoho prodat.
BB mě celkově baví, i když mnohem méně, než na začátku - je to asi tím, že prostě basket považuju za nej sport a mám k němu velky vztah. Na HT jsem se klidně díky němu vyprdl a vůbec mě nepřepkvapuje, že se blíží doba, kdy to ekonomicky nebude možné utáhnout - na HT jsem neutáhl ani 4. ligu a doted jsem nepochopil, jak to v ligach výš kdokoliv dělal - bohužel to nevím ani ted a čekám, že za pár sezon už 1. ligu neutáhnu.
Takže tedy, chtěl bych v brzké době koupit jedno kvalitní PF na trénink a ještě jednoho repre na perimetr. To jen v případě dobrých prodejů. A poté tvrdě trénovat a snažit se postoupit vždy do play off.
Jo a na BB mně vadí zhruba to, co psal Planet- teda kromě taktik, protože těch si myslím je dost a překvapit se právě jimi dá.
Uff, to mi dalo zabrat;)