Nije bilo realno da dobijem, ali sam se jako nadao. Nepopravljivi sam optimista, sta da se radi. Ocekivao sam malo bolje izdanje svojih igraca. Zvuci neverovatno, ali je ocigledno da je meni nedostajao vise Ivo Cunha
(8160799), od 8K plate, nego sismisu Moreno Igliozzi
(11920934) od 61K plate. Nazalost, kod mene samo Ivo zna da skace (skok 13), ova 2 pacera sto su danas igrala pod kosem imaju skok 8 i 3?!?! Zao mi je sto vas napustam, jer mi je malo nedostajalo da se izvucem i opstanem. Ali definitivno ne zalim sto sam proveo sezonu sa vama. Iz ove lige odlazim sa verovatno jacim, a svakako dosta perspektivnijim sastavom nego prosle sezone (kada sam osvojio cetvrtu) i sa respektabilnom arenom od oko 10K mesta. I sa velikim iskustvom, jer sam odigrao neke neizvesne utakmice sa jacim rivalima, neke cak i dobio. Jos ako mi se posreci da upadnem u neku od laksih cetvrtih, bice idealno. Uzivanje je bilo citati postove tetke-cetke, sto cu nastaviti i u buducnosti. Sledeci put vam pisem kad me smeste u cetvrtu i kad vidim kako je prosao draft. Pozdrav za sve.