Ne serite, pametan čovjek, ko zna dokad će Leonidini brojni prijatelji držati ga na čelu repke. Sad momak treba trenirati našeg reprezentativca pa da ga takav jedan smrad koristi i pritom ga na sva usta vrijeđa? Ne bih se složio.
Izvini cemu vrijedjanje? Samim ovim prvo si uvijedio naseg U21 selektora pa zatim i selektora A reprezentacije, jedino sto ces postici je da ne pises na forumu jedno tri do sedam dana, a moguce i vise.
Ti smatras da ovdje postoje klanovi, ok ja cu ti reci da postoje, ima nas koji se druzimo ne vezano sa ovom igrom, neki vise aktivno neki manje aktivno sirom ove nase ponosne i prkosne ali evo ja kao pojedinac ti mogu reci da cim se pojavi protukandidat koji je "jaci" od trenutnog selektora da ce taj isti dobiti moj glas, to znaju svi oni koji me poznaju pa tako i nas selektor, ja biram prije svega kvalitet, a siguran sam da nisam jedini.
Sto se tice mladog estonca, svaka cast momku na treniranju, dovoljno je pametan da zna sta dalje da mu trenira, ko mu moze zamjeriti sto nije trenirao igraca iz BIH niko pa ni jedan od selektora.