Ukraina vs. Latvija 118 - 97 (
(24104)) +21
Ну що ж офіційний сезон закінчено. Якщо чесно то двоякі відчуття. З однієї сторони і зайняли 3 місце і отримали шанс кваліфікуватися на Ч.С. (вперше за нашу ББ історію). А з другої сторони, незадоволений я результатом. До останнього надіявся, що вирвемо в Хорватів 2 позицію. Але дурнуваті помилки, не реалізація штрафних і слабенька форма (5 в формі 9). Ну і Барабаш з Горностаєвим канешно красавци.... При 2-3 так тууупити....
Основне, це те що з кожним моїм сезоном збірна прогресує, можливо не так і глобально як цього і хотілося б , але маємо шо маємо. Десь були помилки, десь не фарт. Я думаю, що кожен може побачити, як позитив так і негатив, тому не буду писати багато. Можна було і краще, можна було і гірше. Через сезон - прийде новий менеджер в збірну, і покаже надіюся не гірший результат.
Отже офіційні результати групового відбору Ч.Є.:
1) Польща 5-0 +81
2) Хорватія 3-2 +9
3) Україна 3-2 +4
4) Росія 2-3 +1
5) Латвія 1-4 -42
6) Угорщина 1-4 -53
Хочеться подякувати, за цей результат по перше всім тим хто має збірників, за тренування , за форму, і за те що дослухалися до моїх порад, або давали їх мені

Також подяка тим менеджерам , які хоть і не мають збірників, але в чаті підтримували збірну і завжди були приємними співрозмовниками. Тим хто шифрується і не сидить в чаті, також дякую, оскільки не у всіх є можливість там сидіти і я це розумію.
Протягом часу що залишився, я перегляну гравців, які були/є/будуть кандидатами і можливо буде маленький звітик. Але я сумніваюся, що в збірній появиться багато нових лиць, можливі лише косметичні заміни, але про це детальніше згодом.
Ну і останнє, хочеться привітати тренера молодіжки з виходом у фінал Утішалки, надіюся молодіжка зможе те , чого не змогла Націоналка. Це дійсно дуже хороший результат, який може дати хороші шанси в новому сезоні поборотися за Ч.Є.
Удачі
Арм )