Köszi!
Tehát... Jelenleg ECS-C posztra edzek, oda a következő játékosaim vannak. ECS: 20 éves húzóember, 22 éves tehetség (hamarosan eladom, lesz helyette egy 18-19 éves minimum sztár); C: 21 éves tehetség (hamarosan eléri szerintem a csúcsot), 18 éves szupersztár.
Mivel mindkét posztra vannak fiatal, tehetséges játékosaim mindkét posztot edzeném, ami azért nem jó, mert az ECS-knek nem tudok nyomni tempódobást, vagy ha edzem, akkor kárbavész a 18 éves szupersztár C-m...
Azon is gondolkodtam, hogy hamarosan elkezdenék edzeni nemcsak magas posztra, mert pl egy center, akinek a fizuja 20.000 $ környékén van, el tudom adni kb 300.000$-ért, míg egy IR-DH-BD bőven 500.000 $ fölötti értékkel rendelkezik hasonló fizuval, tehát ha eladom esetleg vmelyiket, nagyobb bevételem származik az alacsony játékosokból...
Most a III. osztályban játszom, szeretnék természetesen idővel feljebb kerülni, ebben kérném a tapasztaltabb játékosok segítségét, hogy hogyan fejlesszem a csapatomat, milyen edzéseket javasoltok, mit kezdhetnék a jelenlegi team-mel, hogy jobb legyen szerintetek? Természetesen van több koncepcióm, de kíváncsi lennék, hogy Ti mit gondoltok?
Köszönöm előre is a válaszokat!
b.