ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
κακά τα ψέματα για να φτάσει κάποιος στην κορυφή εκτός από γνώσεις τακτικών,καλό σκάουτιν αντιπάλων κτλ χρειάζεται λεφτά!
και το θέμα είναι πως κάποιος αυξάνει τα οικονομικά του.λογικά 2 τρόποι υπάρχουν.
1)να ξοδεύεις λιγότερα από το εισόδημα σου
2)να προπονείς και να πουλάς παίκτες
το πρώτο ας πούμε ότι είναι εύκολο.τι γίνεται όμως με το δεύτερο?είναι αρκετό ή πρέπει να επιλέξουμε day trading?
εδώ ίσως κρύβεται το μυστικό της επιτυχίας...
πχ αν εγώ πάω στο όριο τα εβδομαδιαία οικονομικά μου(αγορές παικτών με υψηλούς μισθούς) και καταφέρω να ανεβώ κατηγορία μετά θα πρέπει να τους πουλήσω και να πάρω άλλους που να μπορούν να σταθούν στην II κατηγορία.θα με φτάσουν όμως τα λεφτά?
λογικά ΟΧΙ!!!!
οπότε τι κάνουμε?
1)προπονούμε 2παίκτες που θα κρατήσουμε για πάντα
2)κάνουμε skill trading(αγοράζουμε φτηνά και πουλάμε αφού προπονήσουμε ακριβά)
3)κάνουμε day trading
δυστυχώς το παιχνίδι μοιάζει να υστερεί στο κομμάτι των μεταγγραφών πολύ!
δλδ δεν γίνεται στην σύγκριση ένας παίκτης να αξίζει από 300,000 μέχρι 800,000!!!!
η διαφορά είναι τεράστια!
και τέτοιες διαφορές συναντούμε συχνά!!!
εγώ χθες αγόρασα έναν που αξίζει από 250,000-900,000!!!
τον πήρα με 350,000.φταίω τώρα άμα προσπαθήσω να τον πουλήσω 700,000?
επαναλαμβάνω ότι και ανεβεί κάποιος πάλι πρέπει να χαλάσει λεφτά για αγορές!
ακόμα κι αν έχεις προπονήσει 2 παίκτες τόσο ώστε να κάνουν για την II. θέλεις άλλους 3 που να αξίζει ο καθένες 3,000,000!ακόμα κι αν πουλήσεις τους αντίστοιχους τωρινούς 1,000,000 τον καθένα σου λείπουν 2χαρτια*3 παίκτες=6 χαρτιά + τις αλλαγές σου που επίσης πρέπει να είναι καλύτεροι από τους τωρινούς!!!
άρα?
δεν ξέρω!!!είμαι μπερδεμένος και τα γράφω αυτά.αλλά να ανεβεί κάποιος από εδώ στην 2η εθνική και καπάκι στην Α1 δεν γίνεται!!!
περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας ιδίως του Θοδωρή που είναι τρένο και του Πάνου που είναι ψαγμένος και κυνηγάει άνοδο!!!