Sziasztok
Nekem két kérdésem lenne(lett volna),
Az egyik hol van a draft az új menűben , de régiben is be tudom állítani, meg mintha már valaki épp ki is irta volna:)
A másik ennél bonyolultabb, két és fél szezon óta nyomom a játékot és az óta center/erőcsatárokat edzek, most már úgy érzem továb nem kell, meg fizujuk is annyi lesz már jövőre el se bírom...de maradnak mert ezért küzdöttem eddig hogy jók legyenek
Szóval kövi szezontól bedobó/dobohátvédeket tervezek venni és azókat felnyomni
A kérdés kb milyenek kellenek, látom hogy mik az alap skillek amik fontosak, meg igazából nekem majd ha 19 sem számít mert nem megyek válogatottra én, de úgy kb egy leírás hogy még mit nézzek majd meg kb mennyibe kerülnek, mit érdemes elöször edzeni ilyenek
A másik hogy hogy jobb, most úgy csináltam 2pontos volt sokáig, aztán belső védekezés, most utolsó szezonban,ebben, blokk meg lepattanó, jó e így vagy inkább úgy kellene majd hogy szakaszosan mindegyik skillből feljebb utána másikat, aztán így folytatni a kört, vagy jó így ahogy ezeket csináltam hogy egyet addig tolok, amig el nem érnek egy szintet
Köszi a helpet előre, meg asszem még majd draft skriptbe is ha lesz már:)
E: Na most nézem a listát, most meg beadott ám 5*-os centereket meg erőcsatárokat ó a fene enné meg...
Last edited by magpie at 12/3/2009 3:55:16 PM