μια συντομη ερευνα στα φαουλς διχνει οτι η ομαδα της κατηγοριας μας που εχει κανει τα περισσοτερα φαουλς μεχρι στιγμης ειναιιιι........οι 21 Nations Army με 284 φαουλς μεχρι τωρα..απολογησου..γιατι το κανεις αυτο..γιατιιιιιιιι???
με 281 και πολυ κοντα στην κορυφη ειναι και ο Παπας..δολοφονοιιιιιιιιιιιιιιι...την τριαδα ποιος αλλος θα την εκλεινε απο την Καλαματα με 276 φαουλς..η δικια μου ομαδα ειναι μολις στην 9η θεση..οι αθλητες μου ειναι προτυπα ωρε..
Καλά δεν υπάρχει πιο ευκολη δικαιολογία γι' αυτό. Βιβλίο δικαιολογιών σελίδα 38 πάνω-πάνω. Όταν σε κατηγορούν για πολλά φάουλ λες : ''Για άλλη μια φορά η διαιτησία ήταν εναντίων μας, απόδειξη τα πολλά φάουλ που σφυρίζονται σε 'μας. Προφανώς η ''παράγκα'' κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ' όλους με σκοπό την αγωνιστική εξόντωση μας.'' χαχαχαχα
Υ.Γ. Τα φάουλ μου είναι ''επαγγελματικά'', και γι' αυτό και ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ τραυματίζουν αντιπάλους. Τους τελευταίους 2 (ουσιαστικά ένα) τραυματισμούς ακόμα δεν τους έχω ξεπεράσει, οπότε και πάλι συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη.
Last edited by Orestis21 at 9/30/2011 1:54:17 AM