BuzzerBeater Forums

Bulgaria - II.2 > Сезон 29

Сезон 29 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: uBAH

This Post:
00
263541.57 in reply to 263541.56
Date: 1/5/2015 4:33:57 AM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Той от добро не разбира. И да я заровиш, и да му пожелаваш няма файда. Пак ще намери да се заяде нещо. Аз от една година насам все му пожелавам да бъде по-позитивен и по-малко злобен, ама той пък продължава да си бе банва, глобява, обижда от време на време... опитвал съм с добро, повярвай ми - не става!

From: direct
This Post:
00
263541.58 in reply to 263541.57
Date: 1/6/2015 2:44:29 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Само да отбележа, че победата ми беше незаслужена, но напълно очаквана. За това домакинско предимство говоря все. Ако не се спечели домакинство за финала, е много сложно да се търси промоция дори със здраво подсилване в края на сезона.

Този сезон ми беше разкошен като спестих почти два милиона и започнах да тренирам леко крило. Мисля и другия да е така...

This Post:
00
263541.59 in reply to 263541.58
Date: 1/6/2015 3:41:53 PM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Ако бях на твое място бих задал абсолютно същата схема на игра и това си личеше от километри. Митко се подсили, но трябваше да е наясно как ще играеш. За мен Принстън далеч не е нападение, което да играе в тези мачове /от финалния етап/ и от там дойде всичко. Ясно беше, че ще се концентрираш в защита по периметъра и трябваше да ти пусне една гледанка, въпреки по-силните ти играчи под коша. Ако е следил мачовете ти би трябвало да знае стила ти на използване на тактика и с едно гледане нямаше да има проблеми /според мен/. Имаш домакинско предимство - факт, но не е това причината за победата /не знам и какво е съотношението в ентусиазма/, но ако той беше играл гледане щеше да бие.

To: uBAH
This Post:
00
263541.60 in reply to 263541.59
Date: 1/6/2015 4:09:44 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Не съм съгласен. Игра си много правилно тактически. Евентуално трябваше да ми пусне тото и дори 2-3. Но при новите му попълнения беше длъжен да избере външна тактика. Има и много пас, което на теория прави принстъна подходяща тактика. С нея ме би като гост още преди да се подсили. Просто тогава бях ПИК. На МОТС, домакин и 10 ентус няма кой да ме бие в нашата група.

Проблем му беше, че е нямаха форма новите. От друга страна и на мен "звездата" ми беше 6 форма, а вторият най-скъп със 7.

This Post:
00
263541.61 in reply to 263541.60
Date: 1/7/2015 3:25:45 PM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Не е така и го знаеш. Хайде стига грандоманщина. Играл си 3-2 зона + прогноза, с такава защита ако ти играе вътрешно нападение ще има голямо предимство. Докато в този случай може да има по-силни външни играчи, но със зоната и прогнозата до голяма степен изравняваш нещата. Ако ти играеш лична защита и без прогноза - да, но е ясно какво ще играеш и тук се търси вече изненада. Вече казах, че не знам как стоят нещата с ентусиазма, но при всички положения резултата щеше да е друг с гледанка, ако ти беше играл + 2-3 зона /според мен тя е по-удачна от 2-2+1/. Това е моето мнение за мача, аз така бих играл и съм сигурен, че бих победил при теи обстоятелства, но... хайде да не спорим, ще пия 1 и за тебе тая вечер.

This Post:
00
263541.62 in reply to 263541.61
Date: 1/13/2015 11:59:45 AM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Докато гледам как се мъчат моичките да падат достойно реших за забавление да проверя колко струват играчите на терена на двата отбора. Заплатите са ясни - приблизително еднакви с леко предимство на моите, но интересното е при разликата в цената, за която са купени.

13 милиона срещу 2 милиона. Нямам коментар.

This Post:
00
263541.63 in reply to 263541.62
Date: 1/13/2015 7:45:01 PM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Кой както се уреди, нали знаеш? Така или иначе никой няма отбор за А група. Затова аз вече казах, дали ще си 2ри/3ти или 6ти няма никакво значение /поне според мен/. За да играеш в А група на първо място трябва да имаш зала. Трябва да влезеш с 4/5 играчи на ниво А група и да купиш още 2/3 и тогава ще се задържиш. Иначе влизаш и изпадаш... Само дето си си похарчил милионите, за едната промоция и накрая дори излизаш на минус в повечето случаи. Добрев късно си взе играчите и не можа да ги вкара хубаво във форма, а и не трябваше да освобождава толкова играчи. И все пак, ако си беше играл с друга тактика и те беше бил щеше да е на финал и там да стане интересно. Сега аз не виждам да имаш големи шансове да биеш Витошка, освен ако той не реши да остане още малко при нас, но трудно...

This Post:
00
263541.65 in reply to 263541.64
Date: 1/14/2015 7:35:24 AM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Аз говоря принципно, че ако нямаш зала, трудно може да се задържиш в А група. Иначе може и ри това без да си на минус, но трябва да поиграеш доста сезони. Обяснявам как - правиш си зала, правиш посредствен отбор в продължение на 2/3 сезона, докато събереш няколко милиона; купуваш 2ма добри играчи /на ниво А група/ плюс тези, които си имал досега; стигаш плейофи /с такъв отбор какво виждаме си е напълно реално да играеш финал дори при нашите обстоятелства/ и преди това купуваш още 2ма добри играчи като си оставяш 200/300k бюджет след покупките; в плейофите приходите от зала се делят, а дори в крайна сметка да си на минус 100/200k, след промоцията пак ще излезеш на плюс и с приходите, които имаш си е напълно реално за 2/3 седмици да си купи още 1, а може и 2ма играчи и да направиш отбор, който да си се задържи без проблем в А група.

Иначе дали си на +/- от качването и изпадането зависи. Ако се изкачиш и имаш отбор с малки заплати ще си много на плюс - взимаш промоция, цял сезон пъна зала... ако обаче си похарчил всичките си пари, за да влезеш в А група и след това се опиташ да се задържиш, куувайки нови играчи и плащайки големи заплати - реално е си на минус, заради много пари, които си дал за покупки.

Да не казваме хоп преди да сме скочили и аз не го правя - просто изказвам мнение. За мен Сашо не може да спечели серията на финала, ако Витоша иска да се изкачи.

To: uBAH
This Post:
00
263541.66 in reply to 263541.65
Date: 1/14/2015 11:31:30 AM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Дори с контузии на двамата му най-добри, няма как да го бия като гост. Друго обаче е интересното, което не знам защо не ви разцепва. Вземете един Венко дето печели всичко последните сезони - много рядко купува играчи за над милион. Витоша почти няма такива евтинджоси. Смятах му, че осемте играча дето пусна срещу мен са купувани средно за по 1.6М.

Тоест със сигурност за супер мултискилове, които винаги ще правят каквото си искат с мойте свободни агенти. Обаче от друга вади почти същите линии като моите, а в А група си трябва и груба сила...

Advertisement