BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választási vitafórum

Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
199985.57 in reply to 199985.52
Date: 11/3/2011 2:00:41 AM
Overall Posts Rated:
411411
És pont ezért nem szavaznék Dzsevaszra sem, mint kapitány, ha indulna; annak ellenére, hogy maxi riszpekt jár neki amiatt, amit tett és tenni fog a válogatottért.

Van önkritikám, és hidd el csak ez tartott vissza az indulástól. Különben elsőnek indultam volna. Jó páran PM-be kérték is. A viselkedésem utólag megbánom mindig, nem győzök bocsánatot kérni azért ahogy néha viselkedek. Próbálok ezen változtatni, de nincs könnyű helyzetem. Amúgy teljesen igazad van, és egyetértek veled a rám eső részről is. Az őszinteséged meg köszönöm, a negatív kritika éppen olyan építő mint a pozitív.

From: Wolwerine

To: Domi
This Post:
00
199985.58 in reply to 199985.48
Date: 11/3/2011 2:01:13 AM
Overall Posts Rated:
190190
Szerintem mindannyiunkat meglepetésként ért, hogy Gila nem indul, engem mindenképpen. Korábban is komolyan foglalkoztatott már a dolog, még szezon közben is. Aztán Gilának nagyon futott a szekér, én meg boldog voltam, jó kézben volt az irányítás, letettem a dologról, egy scouttól, amúgy is furcsa lenne előre szervezkedni a következő választásra. Így meg mindenki elindult. Én is, miután kikértem egy felsőbb hatalom engedélyét( a feleségem):)

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
199985.59 in reply to 199985.56
Date: 11/3/2011 2:07:46 AM
Overall Posts Rated:
411411
Mindhárom jelölttől kérdem, hogy ha kint az a 3-4 hozzászóló egyet ért abban, hogy valaki ellen kint kéne támadni, de ti ennek ellenére is úgy érzitek csak bent van esélye a csapatnak, akkor számotokra mi döntene? amit a 3-4 ember ajánl, vagy saját fejetek után mennétek?

pl. érdekelne, hogy ha pl Gila, Dzsevasz, Kaygee, (ezek csak nevek lehetne 3 másik név is itt, de még se zöldfülűeket akartam ide tenni) totálisan máshogy látja a helyzetet a következő meccsről mint ti akkor azt játszanátok amit ők javasolnak vagy tutira nem? mekkora befolyást engednétek ilyen helyzetekben?

This Post:
00
199985.60 in reply to 199985.50
Date: 11/3/2011 2:09:30 AM
Overall Posts Rated:
190190
Való igaz, most hazai pályán talán még több lehetőségünk lesz kockáztatni, ránézésre az első 4 meccset lazával simán kell hozni, bár a 100k-s center aggaszt egy kicsit, és a román és a holland keret sem vészesen erős. A németek erőcsatárai viszont eléggé durvák.

Különleges taktikák: lehet, hogy a legjobb külső/belső dobjon taktikákat ki kéne próbálni ilyen felállással, hogy mit produkál, na majd pénteken Dzsevasz ellen:) Van egy egész használható fegyver ehhez a kezünkben, ki lehetne próbálni.

This Post:
00
199985.61 in reply to 199985.53
Date: 11/3/2011 2:11:12 AM
Overall Posts Rated:
190190
Ezzel azért nehéz helyzetbe hozod:) És nem is túl szerencsésbe....

This Post:
00
199985.62 in reply to 199985.60
Date: 11/3/2011 2:14:48 AM
Overall Posts Rated:
411411
nyitott vagyok mindenre. kérsz egy támadási típust és felállást, és arra berendezkedhetsz azzal a taktikával amit ki akarsz próbálni. még azt is megmondhatod hova milyen játékost tegyek. így se úgy se lesz esélyed bitang csapatom ellen.

This Post:
00
199985.63 in reply to 199985.59
Date: 11/3/2011 2:18:18 AM
Overall Posts Rated:
190190
Nagyon remélem, hogy nem fog ennyire különbözni a véleményünk, de ha nagyon-nagyon meggyőzőek a többiek, mindenképp elgondolkodom a dolgon, hogy miért látják másképpen a helyzetet. Szeretem azért a saját kitalált taktikámat játszani.

This Post:
00
199985.64 in reply to 199985.63
Date: 11/3/2011 3:59:06 AM
Overall Posts Rated:
188188
Gilának címzem a hozzászólást mert Tőle is várok választ kérdésekre, de az összes kapitányjelöltől várom a választ.

-Kérném mindegyik kapitány nevesítse a stábját akivel dolgozni szeretne. Azokra gondolok akik visszajeleztek és vállalják a kapitánnyal való munkát.

-Gila, mennyi időt szántál naponta/hetente a válogatottra? Mennyi időt szánnak a leendő kapitányok? Vannak családos és munkába/tanulni járó jelöltek. Mekkora áldozatot hajlandóak hozni az idejükből?

-Nem érdekelnek a személyi stílusok. (Valaki érzelemdúsabb, a másik inkább csöndes háttérben tevékenykedő.) Viszont az érdekel ki milyen "tökös". Mennyit kockáztatnátok egy mérkőzésen a végső győzelemért? Azt, hogy az adott mérkőzést elveszíti a csapat, de még marad esélye a továbbjutásra vagy azt is, hogy egy lapra teszel fel mindent és ha nyer a csapat akkor örülünk, ha veszít akkor vállalod a felelősséget.

-Taktikai dolgok nem érdekelnek, mert minden jelöltnek van tapasztalata ilyen téren. Viszont a fiatal játékosok edzése/fejlesztése már igen. 2 szezon a kapitányi poszt. Tehát akit megválasztanak a 18 évesekkel nem fog dolgozni a válogatottban (ha csak újra meg nem választják). Mennyire kapitányi döntéssel lennének irányítva a nevelések? Inkább a scoutok (ha lesznek továbbra is) feladata és személyi döntése vagy közös beleszólok a dologba vagy konkrét tervet adok és azt kövessétek elv lesz?

-Rejtett segítők akiknek a véleményére adtok van/vannak-e? Igen esetén mennyit ér a szavuk számotokra? Érvelése okán megváltoztatnátok a véleményeteket egy adott kérdésben?

Részemről ennyi. A kérdéseket illetően. Egyéb észrevétel, nem jó ötlet pörköltszáj a támogatói beleírás. Jobb lenne, ha már pénzt szánsz a dologra, hogy keret legeredményesebb (pl. értékelés alapján, vagy pont vagy stb.) játékosának nevelő csapatát honorálnád egy 3 hónapos támogatói csomaggal. Nagyon lefizetésnek tűnhet így a kapitányi kampányban.
Azon jelöletek akik még kampánybemutatót sem írnak legyenek gálánsak és vonják vissza a jelölésüket. Sunyi háttérben maradni mikor parázs vita folyik a választás kapcsán.
üdv.
M.

This Post:
00
199985.65 in reply to 199985.61
Date: 11/3/2011 4:09:05 AM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Tisztában vagyok vele... és azt is elfogadnám ha nem akarna állást foglalni (nem örülnék neki, de elfogadnám).
Viszont továbbra is úgy gondolom, hogy ha már nem sikerült (vagy meg sem próbáltatok) előbb egyeztetve és egyetértésben egy jelöltet állítani a stábból, akkor minél előbb dűlőre kellene vinni a dolgot, hogy nehogy valaki a surranópályán behúzza... gondolok itt a Bence 500 kategóriás sok "baráttal" rendelkező emberekre.
És ezért gondoltam, hogy akkor legyen Gila álláspontja egy irányvonal... aztán aki akarja elfogadja, aki meg nem az nem.

This Post:
00
199985.66 in reply to 199985.59
Date: 11/3/2011 4:28:08 AM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Nem edzetnék erönlétet 3-4 hétig.Csak válaszoltam egy kérdésre.Természetesen egy fontos játékos sem kerülne perifériára csak az erönléte miatt.

Mint említettem, nekem fontos a közösség,de mivel a felelősség az enyém,komoly helyzetben döntenék máshogy,ha jobbnak látom.

This Post:
00
199985.67 in reply to 199985.66
Date: 11/3/2011 4:35:54 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Mikor le volt állva a BB(hétfőn), olyat olvastam a twitteren(vagy valami ilyesmin), hogy meg akarják szüntetni a HCA(hazai pálya előny) a világversenyeken. Ezt csupán a legalacsonyabban kvalifikált csapatok kaphatnák meg. Ti olvastatok ilyet?

Kapitányjelöltek: akárki is lesz majd a kapitány, csak egy érdekesség: már 2 vigaszági vb-győzelmünk van. Ki tudna szállítani mostmár egy igazit?

Ki tud angolul illetve más idegen nyelveket?

HUNGARY!
Advertisement