h. balint kérdés még számomra, Dzsevasz nem tudom mit tervez megveszi-e a 21 éves bedobót ha kikerül vagy mást vesz.
Lazic embere tuti megvan ha nem állapodnak meg árba akkor 1-ért megy átadóra ez az utolsó infóm
csote-nek van pénze, nem biztos, hogy meg kell várni, hogy lejárjon a két dh licitje! minél hamarabb edzésbe kell helyezni borgulyát.lehet, hogy jó, de "csak" mvp a pot csak nem lesz annyi mint fazekas volt.
h.bálinttal foglalkozok.folyamatosan egyeztetünk, nehéz jót is olcsót is találni neki.a 840k-ja pont határeset.de rajta vagyunk a témán.
dzsevasz: egyenlőre kaygee-re várok, mert azt mondta, lehet nála is jól jönne az a 21 éves bedobó.ha ő akarja megvenni nem állok az útjába. elvileg magamnak fenntartottam egy dh-t szóval sehogy se maradok hoppon. kaygee remélem hamar dönt.
tudi nem jelentkezett még nálam, de a megfelelő topicban van már 2-3 bd jelölt akit itthon kéne tartani ajánlom a figyelmébe.de tudi eltűnt mostanában teljesen.
kofa73 rajta van egy húzóember liciten, ha nem nyomnak rá őt elviszi, ha rányomnak akkor keresünk neki valami újat!
a többiek nem az én asztalom.
Last edited by JoeBlack at 7/27/2011 2:47:44 PM