Túl volt értékelve csapat, fingunk se volt pályahátrányban, ts hátrányban végső győzelemre
Látod megint csak írod a dolgaidat (már nem is teszek jelzőt mellé) pedig azt se tudod milyen keretünk volt, azt se tudod milyen ts-ünk volt. TS hátrány? Miért lett volna ts hátrányunk? Megint csak találgatsz. Én ismertem a török keret egy részét. Te gondolom nem. A meccs előtt némi rizikóval nyerhetőnek tűnt. Ha továbbjutunk, miért is ne lett volna nyerhető a meccs az ukránok ellen? Gyengébb csapatnak tűnt mint a török, és ott motsolhattam volna magas ts-ről. Annak már lett volna értelme. És akkor kis szerencsével döntőt játszhattunk volna. Miért gondolkodjak úgy mint egy vesztes, ha gondolkodhatok máshogy is? A vesztes gondolkodás az, hogy max 4 közé jussunk. A győztes gondolkodás az, adjunk lehetőséget arra, hogy döntőzzünk. De nem várom el azt, hogy te ezt megértsd. Az elején még azt hittem meg fogod érteni. De tisztán látszik, soha de soha nem érted meg. Ennek egy oka van. Nem írom le az okot neked, ezt se fogod megérteni soha.
De minek is magyarázkodok egy olyan embernek akinek nincs más célja mint másokat bántani. Én lemondok, te meg remélem eltűnsz innen örökre és soha többet nem bántasz itt senkit sem.