Tylko jak ktoś nowy, dołączając do BB mógłby kupić reprezentanta lub kogoś z kręgu reprezentacji? Czy byłby to trening od podstaw, czyli w I drafcie jakaś perełka a potem szlif? Ja nie mam pomysłu na to jak na samym początku zdobyć taką kasę.
Jak wyprzedasz cały skład i zwolnisz wszystkich pracowników, to na pewno zarabiasz ;-)
Na biletach, gadżetach, kontrakcie TV, a Twoje wydatki to maksymalnie 7k tygodniowo (wymieniasz pracowników co sezon, gdy im pensja skoczy do 2,3k). Ciekawe ile w ten sposób dałoby się wyciągnąć.
Ale na pewno istnieją szybsze i lepsze sposoby, to już by należało dopracować tak, żeby stosunek ilości poświęconego czasu do efektywności był optymalny.
Ta drużyna jest botem, jest ostatnia w V lidze, ma delikatnie rozbudowaną halę:
http://www.buzzerbeater.com/team/163900/arena.aspxWziąłem jakiś średnią frekwencję i wyszedł zarobek 89k z biletów. Do tego TV + gadżety to spokojnie wychodzi ponad 100k.
A więc po sezonie jest już bańka z hakiem odłożona. A jakby żywy manager zaczął coś majstrować (np trenować na handel), to pewnie mógłby wyciągnąć jeszcze więcej.
Last edited by B.B.King at 2/8/2011 12:24:40 PM