Protože osobně teď vnímám, že buzzerbeater prochází jako hra určitou krizí, tak bych se vás rád zeptal, jak hru nyní vnímáte, jestli vás pořád baví apod. A taky jaké máte ambice jednak v krátkodobém horizontu, ale taky v dlouhodobém? Ptám se taky proto, aby včas zachytil, jestli se někdo třeba nehodlá následovat docenda (v tom případě bych byl velmi rád, kdyby pak dopadlo lépe případné jednání o možnosti využití týmu jako farmy).
A aby to nevypadalo, že jen tahám informace z ostatních, tak přidám i svůj pohled.
V současné době vnímám, že top týmy se dostávají do těžkých podmínek, zejména díky napjatým klubovým rozpočtům. Současně situace na trhu naskýtá týmům v závětří, pokud si dokázaly něco našetřit, možnosti se na špičku dotáhnout nebo se ji alespoň přiblížit.
Jinak i přes měnící se podmínky mě hra pořád baví.
Co se týče ambicí, tak na klubové úrovni bych se rád pokusil o výhru v B3. V téhle sezoně se mi povedlo konečně sehnat pod koš 2 hráče dle mých představ, nyní potřebuju trochu doplnit perimetr, protože dny legendy klubu Žáčka v první pětce pro B3 jsou sečteny.
Tomuhle cíli bych rád věnoval několik sezon (dokud nevyhraju nebo dokud si budu myslet, že mám šanci a má cenu se o to pokoušet). Nicméně očekávám, že bude přibývat končících top týmů, které se v jednotlivých sezonách pokusí vše hrát na jednu kartu (výhra v B3) a následně skončit.
Po té bych se rád plně věnoval tréninku 2-3 hráčů pro naší seniorskou repre, přičemž tým bych chtěl řídit tak, aby se bez problémů držel v první lize. Nevím, jak to u mě bude s tréninkem českých reprezentantů do té doby, protože za výhrou v B3 bych chtěl jít i občasným (nebo možná i častějším) tréninkem formy a to by byla škoda, kdyby čeští reprezentanti přícházeli o trénink, pokud by to teda nebylo před nějakým klíčovým zápasem repre, kde by i ta mohla z té formy těžit.