Ти очевидно нямаш капацитета да развиеш умението за четене с разбиране. Казах ти, че точно на теб не е нужно да ти обяснявам как точно Baluka спечели изборите, защото много добре знаеш как стана и резултатите са на лице - най-добрия ни отбор, откакто Наско се махна и благодарение на SuperKras и той пропиля шанса ни за продължаване в следващата фаза. Продължавам с фактите - последните сезони по колко хора гласуваха на изборите (не само за U21, но и за НО)? През последните сезони с по 5 гласа печелиш избори и сега изведнъж човек, който е направил едно единствено изказване, който не е постигнал нищо в играта за не знам колко време в нея вади 21 гласа, а знаем въпросния човек с кой е близък и т. н. Абсолютно всичко е ясно как се случва и на мен това не ми пречи. На мен най-голямо удоволствие от играта ми носите ти, Nik0, а вече с остроумните си изказвания (след изборите) и Baluka. Всичко останало е допълнение. Не видях за съжаление какво точно си написал, но мога да предположа. Пред клавиатурите всички са много смели.