Widzę, że trochę ucichło także przyłączę się odrobinę do forumowego życia.
Powiedzcie mi jak układa się Wam dotychczasowy sezon. Wszystko przebiega tak, jak sobie tego życzyliście przed pierwszym meczem czy jednak parę nieoczekiwanych (niekoniecznie chcianych) niespodzianek pojawiło się na drodze do wypełnienia założeń przedsezonowych?
Osobiście mogę powiedzieć, że moja obecna pozycja jest w miarę taka jak przewidywałem. Czasami nie potrafię zrozumieć dlaczego przegrywam mecze z teoretycznie słabszymi zespołami. Teoretycznie, bo wiadomo że jeszcze jest coś takiego jak taktyka, zgranie, u siebie/wyjazd. Tak czy inaczej jest spoko. Chciałbym wskoczyć, na tym ostatnim sprincie na miejsce pozwalające mi być spokojnym jeżeli chodzi o spadek. Czyli miejsce 5 byłoby przemega dobre. PO - nawet o nich nie marzyłem, aczkolwiek teraz po ostatnim wzmocnieniu może uda się wyrwać mecz lub dwa zespołom usytuowanym bezpośrednio nade mną. Postaram się przyłożyć do końcówki sezonu i może coś się uda urwać bezapelacyjnym liderom. Także trzymajcie się na baczności. Zdrowa rywalizacja przede wszystkim, pamiętajcie!
o/
ps. z tego miejsca chciałbym przeprosić wszystkich uczestniczących w lidze typera, nie mam czasu żeby analizować każdy mecz po kolei, a kopiowanie od innych nie jest w mojej naturze także postanowiłem powstrzymać się od wszelakiej aktywności w tym aspekcie gry.
Last edited by frackov at 8/11/2013 3:31:35 PM