BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: al#14

This Post:
00
242978.56 in reply to 242978.55
Date: 6/14/2013 7:39:35 AM
Overall Posts Rated:
11
Λοιπον...ολοκληρωθηκε το προπονητικο τιμ μου το οποιο ειβαι το εξης:
Βοηθος προπονητη:panadol007 τεταρτη κατηγορια
Πρωτος σκαουτερ 18χρονων:monica2 τριτη κατηγορια
Δευτερος σκαουτερ 18χρονων:giogiobokis τριτη κατηγορια
Πρωτος σκαουτερ 19χρονων:V10s: τριτη κατηγορια
Δευτερος σκαουτερ 19χρονων:gellakio τεταρτη κατηγορια
Πρωτος σκαουτερ 20χρονων:Nicholas πρωτη κατηγορια
Δευτερος σκαουτερ 20χρονων:tziovani δευτερη κατηγορια
Πρωτος σκαουτερ 21χρονων:al#14 τεταρτη κατηγορια
Δευτερος σκαουτερ 21χρονων:teachers δευτερη κατηγορια
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!

Message deleted
This Post:
22
242978.58 in reply to 242978.56
Date: 6/14/2013 7:57:05 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τους υποψήφιους που πέρασαν στο δεύτερο γύρο:

α) Υπάρχει διάθεση να (ζητηθεί να)προπονηθούν παίκτες, ειδικά ψηλοί, για εξωτερικά συστήματα? Αν ναι, ποια θα είναι τα επιχειρήματα προς τον μέσο μάνατζερ ενός ταλαντούχου παίκτη, πού θας σας πει ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο γιατί θα περιορίζει τις (μεγαλύτερες)προσφορές από ομάδες υψηλοτέρων κατηγοριών που παίζουν κυρίως εσωτερικά, όταν φτάσει ο παίκτης σε ηλικία και μισθό πώλησης?

β) είναι (φαινομενικά)ακόμα νωρίς, αλλά αν όλα πάνε ως έχουν (επίσημα)προαναγγελθεί με τη διαφοροποίηση της τάπας, πώς σκοπεύετε να ζητήσετε να προπονηθεί, ειδικότερα στους ψηλούς?
Ως πρωτεύον ή δευτερεύον σκιλ? Ανάλογα με την απάντηση, έναντι ποιου εκ των υπολοίπων σκιλς, θα πάρει προτεραιότητα στην προπόνηση?

This Post:
00
242978.59 in reply to 242978.58
Date: 6/15/2013 2:49:23 AM
Overall Posts Rated:
11
Αποσο βλεπω αρκετοι προπονητες που εχω μιλησει μαζι τους επιθυμουν να δοκιμασουν να προπονησουν παικτες...τωρα αν ειναι για τους ψηλους συγκεκριμενα δεν ξερω. Ο τροπος παιχνιδιου μου δεν ειναι καποιος συγκεκριμενος και για αυτο το λογο δεν ξερω τι συστημα θα παιζω. Αν βγω εγω θα δω πρωτα το ροστερ, το υλικο που θα εχω και συμφωνα με αυτο θα κανω τις κινησεις μου στους μανατζερς που μου εχουν πει να προπονουν και θα δουμε. Επισης εγω προιμω να ειναι πρωτευον στους ψηλους μαζι με τα εσωτερικα σκιλς.

This Post:
00
242978.60 in reply to 242978.58
Date: 6/15/2013 6:20:48 AM
Overall Posts Rated:
5252
Ανήκω στο τιμ του μετεωρίτη κ τα παρακάτω είναι προσωπική μου άποψη :

α) Η προπόνηση ψηλών για εξωτερικα συστήματα και γενικά η δημιουργία ειδικών παικτών αφορά κυρίως την στελέχωση της μεγάλης εθνικής καθώς η διαδικασία παίρνει πολλές σεζόν μέχρι ο παίκτης να φτάσει το επιθυμητό επίπεδο. Οπότε θα υπάρχει μια συννενόηση κ συνεργασία με το επιτελείο της μεγάλης εθνικής κ ο στόχος θα είναι σε βάθος χρόνου. Όσον αφορά τα επιχειρήματα προς τον μάνατζερ του παίχτη. Οι ειδικοί παίχτες είναι ένας έξυπνος κ φθηνός τρόπος να καλύψει μια ομάδα τις αδυναμίες της κ να χτυπήσει ματς με δυνατότερους αντιπάλους. Σε επίπεδο εθνικής μπορούμε να πούμε πως ίσως είναι ο μόνος τρόπος να κοντράρουμε τις μεγάλες δυνάμεις με τα ντουκια ψηλούς. Και τέλος η αξία μεταπώλησης του ειδικοί παίχτη θεωρώ ότι είναι υψηλή γιατί ο μισθός παραμένει χαμηλός.

β) η σημασία της τάπας δεν έχει ακόμα αναλύθεί και περιμένω την επίσημη ανακοίνωση του μπαζερ για την νέα σεζόν. Αν η διαφορά είναι μεγάλη πιστεύω ότι στο μέλλον οι ψηλοί θα θυσιάσουν λίγο από τις δευτερεύουσες δεξιότητες όπως πάσα, χειρισμό, μπάσιμο, εξωτ. Άμυνα. Πιστεύω όμως ότι είναι ακόμα νωρίς κ πρέπει πρώτα να έχουμε μεγάλο αριθμό παιχνιδιών ώστε να καταλάβουμε πόσο σημαντική είναι η αλλαγή αυτή.

This Post:
00
242978.61 in reply to 242978.60
Date: 6/15/2013 6:43:55 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Θα συμφωνσησψ σχεδον σε ολα με τον sonas:

α) Η προπονηση των περιφερειακων σκιλς σε ψηλους σιγουρα ειναι πολυ σημαντικη αλλα ειναι αρκετα ανεφικτο σε επιπεδο μικρων εθνικων καθως θα μεινουν πισω σε core skills. Παρολα αυτα θα μπορουσε να πραγματοποιηθει σε μικρο βαθμο μεσω καποιων αλλων τροπων π.χ. αν ενας παικτης εχει εντολη να παρει εσ σουτ και εστω οτι προπονειται σε εσ σουτ και μια παρασκευη δεν εχει ποπ..Θα μπορουσε η επομενη παρασκευη να γινει προπονηση σε μπασιμο για φοργουοτρνς ωστε ο παικτης να παρει ποπ και στο εσ σουτ που ως γνωστον δινει το μπασιμο και ταυτοχρονα σε χειρισμο και στο σουτ με αλμα..σε μικρο βαθμο βεβαια αυτα τα ποπς αλλα σιγουρα μια επιπλεον βιηθεια

β)Αν γινει πλεον ξεκαθαρη η βοηθεια της ταπας θα κινηθουμε αναλογα και σιγουρα θα χρησιμοποιηθεια και ως πρωτευον σκιλ αν μαθουμε οτι μπορει να αποτελεσει καταλυτικο παραγοντα για την αντιμετωπιση των εσωτερικων συστηματων..Τωρα στο κομματι του τι θα θυσιασουμε αυτο σιγουρα απαιτει πολυ σκεψη και συζητηση..Εδω θα μπορουσαμε να μιλησουμε για παικτες με ρολους δλδ εναν παικτη με καλη περιφεριακη καλη εσωτερικη καλη ταπα και σε δευτερο ρολο ριμπαουντ και εσ σουτ ωστε να μπορει να παιζει επιθεση στο 3 και αμυνα στους ψηλους..θεωριες βεβαια ολα αυτα..πρωτα να δουμε πως θα λειτουργησει ο παραγοντας ταπα

Last edited by Meteoritis at 6/15/2013 6:49:01 AM

This Post:
00
242978.63 in reply to 242978.62
Date: 6/15/2013 7:00:11 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Εδω δηλαδη μιλαμε για γενικη αλλαγη φιλοσοφιας..Δηλαδη μια ομαδα με ειδικα φτιαγμενους παικτες που να μπορουν να παιζουν περιφεριακα συστηματα..Δηλαδη εναν ψηλο καπως ετσι

11 7
7 8
10 9
9 14
12 9

Εχω καταλαβει σωστα η εννοεις κατι διαφορετικο;

This Post:
00
242978.65 in reply to 242978.64
Date: 6/15/2013 7:06:01 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Ανεφικτο δεν ειναι..και τωρα που ξαναδιαβαζω τα ποστ εκανα λαθος εγω εξαρχης γιατι καταλαβα για ψηλους που να παιζουν εσωτερικα συστηματα και να εχουν και ταυτοχρονα πολυ καλα περιφεριακα..αυτο θεωρησα ανεφικτο διοτι δεν γινεται να φτασουν ολα αυτα τα σκιλς σε ικανοποιητικο επιπεδο μεσα σε 3 σεζον..για περιφεριακα συστηματα αλλαζει το πραγμα

Advertisement