BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > σεζόν 18 νο.2

σεζόν 18 νο.2

Set priority
Show messages by
This Post:
00
207281.56 in reply to 207281.48
Date: 1/26/2012 5:21:10 PM
Overall Posts Rated:
10001000
δεν κανουμε μια εθνικη ομαδα ομιλου ΙΙΙ 11???θα παρεχουμε συμβουλες σε οποιον ανεβει:))))

και ποιος σου είπε ότι δεν έχουμε?

1.Αγαπησιάρης
2.Κουλοχέρης
3.Βερνίκος
4.Κάγκουρας
5.Κωστάκης

αλλαγή

Κακλαμανάκος

τιμητική συμμετοχή

Σιδηρόπουλος

στα γρήγορα πολύ....

This Post:
00
207281.57 in reply to 207281.56
Date: 1/26/2012 5:49:03 PM
Overall Posts Rated:
150150
εγώ δεν εννοούσα να τα παίζουμε όλα προσυμφωνημένα...καμμία σχέση...
απλά να ανοίξουμε ένα νήμα που θα συζητάμε τακτικές για να γίνουμε όλοι καλύτεροι...:)

This Post:
00
207281.58 in reply to 207281.57
Date: 1/26/2012 5:59:03 PM
Overall Posts Rated:
10001000
εγώ δεν εννοούσα να τα παίζουμε όλα προσυμφωνημένα...καμμία σχέση...
απλά να ανοίξουμε ένα νήμα που θα συζητάμε τακτικές για να γίνουμε όλοι καλύτεροι...:)

χαχαχαχαχα

το ξέρω ότι δεν εννοούσες κάτι τέτοιο βρε.εγώ το πέταξα αυτό.και ξέρω πως δεν γίνεται.χάνουμε αλλού έτσι.

This Post:
00
207281.59 in reply to 207281.58
Date: 1/26/2012 7:07:38 PM
Overall Posts Rated:
150150
χαχαχα...:)
εγώ πάντως θα το εφαρμόσω αυτό και όποιος θέλει ακολουθεί...:)

This Post:
00
207281.60 in reply to 207281.59
Date: 1/26/2012 7:22:03 PM
Overall Posts Rated:
10001000
χαχαχα...:)
εγώ πάντως θα το εφαρμόσω αυτό και όποιος θέλει ακολουθεί...:)

σε πρώτη φάση μπας και παίξουμε ένα προσυμφωνημένο σε τακτικές φιλικό τώρα που δεν μετράνε και οι καταστάσεις...
εγώ θέλω να δοκιμάσω πρέσσα + 1-3-1 βασικά....και μποξ μην σου πω!

πιο πολύ οι άμυνες με ενδιαφέρουν πάντως....

This Post:
00
207281.61 in reply to 207281.60
Date: 1/27/2012 3:46:50 AM
Overall Posts Rated:
335335
εννοειται οτι το πρωτο φιλικο της σεζον παντα το κανω τεστ-ντραιβ για την νεα σεζον!
αφου δεν μετρανε που δεν μετρανε οι καταστασεις..ριχνω και μια προπονηση στην αντοχη (προετοιμαστια για :P)
και κοιταζω να παιζω με καποια ομαδα ιδιου επιπεδου να τον κοντραρισω με ανοιχτα χαρτια!

This Post:
00
207281.62 in reply to 207281.60
Date: 1/27/2012 10:07:05 AM
Overall Posts Rated:
150150
αν θέλεις να παίξουμε μαζί το φιλικό αυτή τη βδομάδα γιατί θέλω και εγώ να κάνω μερικές δοκιμές...
όπως και να έχει μπορούμε να ανοίξουμε ένα νήμα που θα σχολιάζουμε παιχνίδια και τακτικές...το οποίο βέβαια θα μείνει κιόλας στην κατηγορία για να βοηθάει και αυτούς που θα ερθουν μετά από μας...:)
για αρχή μπορούμε να σχολιάσουμε μερικά παιχνίδια play off, μόλις τελειώσουν όλοι οι αγώνες...τώρα που δεν έχουν τελειώσει ακόμα δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε..:)

This Post:
00
207281.63 in reply to 207281.62
Date: 1/27/2012 12:02:15 PM
Overall Posts Rated:
10001000
αν θέλεις να παίξουμε μαζί το φιλικό αυτή τη βδομάδα γιατί θέλω και εγώ να κάνω μερικές δοκιμές...
όπως και να έχει μπορούμε να ανοίξουμε ένα νήμα που θα σχολιάζουμε παιχνίδια και τακτικές...το οποίο βέβαια θα μείνει κιόλας στην κατηγορία για να βοηθάει και αυτούς που θα ερθουν μετά από μας...:)
για αρχή μπορούμε να σχολιάσουμε μερικά παιχνίδια play off, μόλις τελειώσουν όλοι οι αγώνες...τώρα που δεν έχουν τελειώσει ακόμα δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε..:)

ναι μέσα!εγώ προπονώ μπάσιμο στο 1,2 αυτή την εβδομάδα.θα πάρουν προπόνηση οι 3 συνηθισμένοι και ο Τζόκοβιτς.ποιους θέλεις να κρατήσω για το μεταξύ μας φιλικό?

και σε αυτό με το νήμα των τακτικών επίσης ναι...

This Post:
00
207281.64 in reply to 207281.63
Date: 1/28/2012 12:50:02 AM
Overall Posts Rated:
2121
Θέτω τηνομάδα στην διάθεση της επιστήμης. Εξηγώ : πουλάω όλους τους παίκτες μου (ή όσους θεωρηθούν από τους επιστήμονονες -εσάς- αχρηστοι) και σας δίνω την ευκαιρία (όποιος θέλει κι αν θέλει) να με βοηθήσει να φτιάξω την ομάδα μου από το 0.
Στόχοι της ομάδας :
1. Η άνοδος (κάποια σεζόν) στη ΙΙ κατηγορία,
2. Αγορά παίκτη (αφου δεν κάθεται παικτης από τα ντραφτ), για να παίξει στην μικρή εθνική,
3. Επιστροφή του Ταραντάκη στην ομάδα για κλείσιμο της καριέρας του στους 21 Ν.Α. (και μετονομασία στη συνέχεια της ομάδας σε Tarantakis B.C.).

Υ.Γ. Πτώση της ομάδας στην ΙV δεν θα θεωρηθεί αποτυχία, αλλά καλό είναι να το αποφύγουμε. Περιμένω υποψήφιους ''βοηθούς''

Προτείνω να ανοίξουμε στο fb μια κλειστή ομάδα με τίτλο ''Bb III.11'' και να γνωριστούμε κι εκεί. Μέλη θα μπορούν να γίνουν όσοι έχουν περάσει σπό την III.11.

This Post:
00
207281.65 in reply to 207281.64
Date: 1/28/2012 4:16:08 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
πολυ ωραια προταση αυτη για το fb!!με βρισκει απολυτα συμφωνο!!

This Post:
00
207281.66 in reply to 207281.64
Date: 1/28/2012 6:03:53 AM
Overall Posts Rated:
335335
Θέτω τηνομάδα στην διάθεση της επιστήμης. Εξηγώ : πουλάω όλους τους παίκτες μου (ή όσους θεωρηθούν από τους επιστήμονονες -εσάς- αχρηστοι) και σας δίνω την ευκαιρία (όποιος θέλει κι αν θέλει) να με βοηθήσει να φτιάξω την ομάδα μου από το 0.

αχρηστος δεν ειναι κανεις παικτης..ακομα και ο Χρηστος Βαλσαμης εχει τον ρολο του στην ομαδα σου..
οταν 0δενιζεις την ομαδα σου,για να πας στο 1 πρεπει να αποφασησεις τι ειδους ομαδα θα ειναι (θελεις να ειναι εξωτερικης βασης Like agor,εσωτερικης επικεντρωσεις like me,ή ομαδα που μπορει να παιξει τα παντα like pantokratoras)
εγω μπορω να αναλυσω και τα + και τα - σε καθε ειδους ομαδα..

για να πας απο το 1 στο 2 μετα..βλεπεις ποιοι παικτες τεροιαζουν στην νεα ιδεα της ομαδας σου
ξερω γω τεροιαζει ο Chee Teck An , ο εσμεριζ και ο Dong-Ho Park..
ο καρλος δεν τεροιαζει οποτε..αγαπουλα πουλα..τυχαια ονοματα παντα..
στο τελος ξερω γω σου μενουν 3 βασικοι και 5 αναπληρωματικοι παικτες..

απο το 2 στο 3..ξεκινας με την βαση της ομαδας..και αλλαζεις το προσωπικο προς το καλυτερο για να μην εχεις εξοδα εκει στο μεγιστο..

3-4..κοιτας το ειδος της προπονησης που θελεις να ακολουθησεις..ο Albert Kluk ειναι πολυτελεια 22 χρονο πλαι μεκερ και να προπονεις ξερω γω ρακετα..οποτε τον πουλας και φερνεις εναν κωλογερο..οσο πιο νεος ειναι τοσο πιο πολυ θα αξιζει στην λιστα..

5 βημα..εχεις φτιαξει την τελεια ομαδα..5 βασικοι καλοι παικτες που μπορουν να σου φερουν αποτελεσμα με οποιον και να παιξεις και αλλες 4 αλλαγες πολυ καλες που να δεινουν ανασα στους βασικους και γιατι οχι να κερδιζουν με καποιο ροτεισον και τα παιχνιδια κυπελλου..το ροστερ κλειδωνε με +3 παικτες (που να φωναζουν δυνατα :P)οι οποιοι θα ειναι νερουλαδες και κατα προτιμηση ελληνες παικτες..:P για να υπαρχει το ελληνικο αιμα στην ομαδα μας!!

Η άνοδος (κάποια σεζόν) στη ΙΙ κατηγορία,

ολες οι ομαδες εχουν ενα προγραμμα..ολα τα προγραμματα ειναι σωστα..αρκει να γινει σωστη δουλεια του προγραμματος απο τον προεδρο..

Αγορά παίκτη (αφου δεν κάθεται παικτης από τα ντραφτ), για να παίξει στην μικρή εθνική,

εγω τα ντραφτ δεν τα πολυ εμπιστευομαι να σου πω την αληθεια,ειδικα για ομαδες που ειναι ψηλα στην βαθμολογια..
καλα το να αγορασεις καποιον μικρο και να τον προπονησεις για την υ-21 δεν ειναι κατι δυσκολο..για εθνικη τοτε παμε για μικρο παικτη με προοπτικη που βρησκεις σπανια και σε μεγαλες τιμες..αλλα κοιτα πχ αυτον
(23721560) ..καλη προοπτικη και φτηνος λογω σκιλλ ..θα μπορουσες να φτιαξεις καποιον και για την κυπρο..βεβαια αλλο να εχεις 5αρη προπονητη και αλλο 4αρη η λιγοτερο..

Επιστροφή του Ταραντάκη στην ομάδα για κλείσιμο της καριέρας του στους 21 Ν.Α. (και μετονομασία στη συνέχεια της ομάδας σε Tarantakis B.C.).

το να φερεις πισω τον ταραντακη δεν ειναι δυσκολο..μετα τα 32 του θα πουλιεται με 1 μ ..το θεμα ειναι οτι θα μπορεις να τον συντηρεις?μπορεις να τον αγορασεις στα 35 του αφου θα του εχει μικρινει και λιγο ο μισθος..αλλα αυτα ειναι μακρινα σχεδια..οπως και η ονομασια που θελει και λεφτα :)
θα μπορουσες να του δωσεις την προεδρια και να αλλαξεις το ορεστης σε ταραντακης απλα :P

Υ.Γ. Πτώση της ομάδας στην ΙV δεν θα θεωρηθεί αποτυχία, αλλά καλό είναι να το αποφύγουμε. Περιμένω υποψήφιους ''βοηθούς''

ο υποβιβασμος ειναι αποτυχια..ειτε πεφτεις απο την α1 ειτε απο την ιιι!!

Προτείνω να ανοίξουμε στο fb μια κλειστή ομάδα με τίτλο ''Bb III.11'' και να γνωριστούμε κι εκεί. Μέλη θα μπορούν να γίνουν όσοι έχουν περάσει σπό την III.11.

δεν ξερω πως μπορει να δουλεψει αυτο..αλλα οτι εχει να κανει με την κατηγορια μας που ξεχωριζει απο τις αλλες μεσα ειμαι ;)

Advertisement