Magyarország vs. Ukraina 116 - 124 (
(24095)) +8
Ура, ми здобуваєм важку 2 перемогу в двох стартових матчах

Ця перемога зберігає наші шанси продовжувати боротися за 1-2-3 місця в групі, які дозволяють кваліфікуватися на Ч.С.
Тренер угорців пропонував мені договорняк, але я його проігнорив, смислу не бачив в договорняку, а от ризик того, що він нас кидане був великий. Хотя можна було і його кіданути
Ще одним важливим моментом в цій перемозі, є те, що ми обіграли одного з своїх прямих конкурентів.
У зв'язку з травмами, а також поганою формою великих в склад збірної був довикликаний
Ivan Sivuha (19205534) , який впринципі каші на мою думку не спортив, і зіграв дуже непогано. Але йому потрібно ще підтягнути трошки скіли, його час ще прийде

Матч був рівний, тільки в 4 четверті наші, дотиснули суперника.
МВП матчу Андрюховіч, який другу гру підряд витягує нашу збірну, можливо це і є той лідер, якого шукав Тігер?)))
Загалом всі непогано зіграли, правда не сподобався наш захист, дуже він був дірявим перші 3 четверті, що дозволяло супернику так довго триматися. Їхнього 160 тисячного Аз ніхто і ніяк не міг закрити... Ну і травмували ми їм Ц думаю це помогло.
Тепер перейдемо до групи. Крім нашого матчу, відбулося ще 2 поєдинки, в яких:
(24094) Росія без шансів програла Полякам, і тепер останні продовжують лідирувати у групі. А також
(24093) Хорватів відмоцили Латвійці, з однієї сторони це позитив, бо Латвійці спалили ентузіазм, але нам то в наступному турі грати з Хорватами, і вони можуть з таким же успіхом відмотцити нас

Грали б ми в наступному турі з Латвійцями ех...
Ситуація у групі:1) Польща 2-0 +29
2) Україна 2-0 +9
3) Латвія 1-1 +11
4) Угорщина 1-1 -4
5) Хорватія 0-2 -29
Наступні Хорвати, яким немає чого втрачати, і те що вони нас будуть моцити/нормалити факт 100% їм потрібна перемога любою ціною, нам також не бажано програвати.
Тримайте будь-ласка форму.
Last edited by GM-Armin at 5/13/2013 4:39:27 PM