BuzzerBeater Forums

Poland - II.1 > Sezon 21

Sezon 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224755.556 in reply to 224755.555
Date: 11/6/2012 3:38:25 PM
Overall Posts Rated:
9292
Panie a co ty dzis z takiej armaty na mnie ? :)

From: Tomi.

This Post:
00
224755.557 in reply to 224755.550
Date: 11/6/2012 3:48:07 PM
ASPK
PLK
Overall Posts Rated:
10861086
Second Team:
ASPK Gostynin
akurat Piczi niefajnie postępuje w stosunku do walczących i starających się o coś grać...wypacza wyniki i sens walki...
każdy stara się robić swoje, a tu takie podkłady i to w decydującym fragmencie sezonu...bo pomijam okres gry w PP, bo to normalka...trochę nie fair.

No ja na Twoim miejscu też bym się wkurzył i to bardzo.
Miałeś prawo liczyć na to, że Rawo po CT nie powinien mieć żadnych szans zwłaszcza z liderem.
Niestety życie. Ja tam nie wnikam jaki tam układ poszedł. Różne rzeczy każdy pisze na priv.
Ja wierzę, że po prostu Piczki bały się kontuzji swoich najlepszych zawodników przed PO. Tego się trzymajmy.
A to znaczy, że się trochę lęka.
A jak jest strach jest impreza! :-):-).

Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
From: jckpl

This Post:
00
224755.558 in reply to 224755.556
Date: 11/6/2012 3:50:07 PM
Star Starachowice
II.1
Overall Posts Rated:
5656

heheh,
pociągnął z wielkiego ptaka,

This Post:
11
224755.559 in reply to 224755.552
Date: 11/6/2012 6:19:04 PM
Overall Posts Rated:
390390
przykro mi ze na tym tracisz ale dla mnie prosta sprawa, zaraz mam PO i gram pod siebie...

krotka pilka:

- wole grac w PO z Pruszczem niz z kims z trojki nad nim

- z niedziwiadkami tez pojdzie pic i okrojony sklad (nie ma sensu ryzykowac kontuzji)

rozumiem rozgoryczenie ale po prostu chce awansowac a to chyba nie grzech ?
jakbym gral o piertuszke to mialbys prawo miec pretensje, ja sezon temu dostalem Mots'a od nie walczacego o nic AZSu, bo go Banan przekabacil i pozegnalem sie z PLK 1 punktem takze tam mozna sie bylo wkurzyc, ale i tak zapytalem tylko co za to dostal i dalej afery nie krecilem...

taka gra, trzeba zrobic samemu wszystko co mozna, a nie patrzec na innych,
to tak jak ja bym mial za zle Tomatelliemu ze sie wzmacnia i chce walczyc o PLK,a ja niechetnie musze robic transfery...
oczywiscie ze nie jest mi to po drodze, wolalbym robic zakupy za 3 tygodnie, ale jak bedzie trzeba to bede cos przeplacal i w niedziele jaka rzecz...

podsumowujac zagralem tak dla siebie a nie przeciwko Tobie, nic osobistego;)

ale i sugestia ;)

najpierw pomysl czy Ty zrobiles wszystko co mogles w tym sezonie aby sie utrzymac, a nie zaczynasz od szukania spisku i winnego...

This Post:
00
224755.561 in reply to 224755.560
Date: 11/6/2012 6:38:33 PM
Overall Posts Rated:
390390

jakbym gral o piertuszke to mialbys prawo miec pretensje, ja sezon temu dostalem Mots'a od nie walczacego o nic AZSu, bo go Banan przekabacil i pozegnalem sie z PLK 1 punktem takze tam mozna sie bylo wkurzyc, ale i tak zapytalem tylko co za to dostal i dalej afery nie krecilem...

ojj no nie ladnie tak bo co jak co ale w tym przypadku nie motałem peza i nic za to nei dostał..
no ale nie przekonam cie jak bylo także pozostan w tym przeswiadczeniu..

siebie przekonales to juz cos ;p

zreszta wyrzutow nie rob spadlem po tych cyrkach takze chcialem dac przyklad bo mnie na stosie pala ;)

This Post:
00
224755.562 in reply to 224755.559
Date: 11/6/2012 6:48:37 PM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
najpierw pomysl czy Ty zrobiles wszystko co mogles w tym sezonie aby sie utrzymac, a nie zaczynasz od szukania spisku i winnego...

spoko nie szukam winnego...po prostu taka akcja wyglądała mi dziwnie w takiej sytuacji jaką mamy obecnie w lidze...wytłumaczyłeś o co chodzi i jest wszytko ok...

jakbym robił wszystko to pewnie nie byłbym na dole tabeli, tylko walczył o jakieś większe cele...ale jak widzisz robiłem wszystko by maksymalnie dużo zarobić (tankowanie w zasadzie cały sezon), a przy tym spróbować się jakoś utrzymać...nie było tak źle...wiadomo byłem świadomy tego, że balansuję na krawędzi i mogę to przypłacić spadkiem, ale podjąłem takie ryzyko, bo team stał ost w miejscu, a nie było wystarczającej kasy żeby coś ruszyć do przodu...kto nie ryzykuje, ten nigdy nic większego nie osiągnie...potrzebowałem kopa ;) opłaciło się i tak, nawet jak spadnę będę miał krótką drogę do powrotu i przystąpienia z miejsca do walki w czołówce 2 ligi...

co do patrzenia na innych...to nigdy z nikim nie dogadywałem się na jakieś konkretne rozwiązania spotkań...układy, celowe oddawanie spotkań lub prośby o podłożenie się, knucie przeciw innym...to nie moja bajka...powiem więcej potępiam takie coś....to co dzieje się w PLK zresztą też, wierzę w ducha sportu, uczciwość...a nie zagrywki typowo na kasę i ustawianie pod stołem, gdzie kogo miejsce...

zawsze polegałem tylko i wyłącznie na sobie, chcę wygrywać myślą szkoleniową, a nie czym innym...to przynajmniej daje mi satysfakcję z gry, a nie ciągłe kręcenie, żebranie itp...

co innego np umówienie się na obustronne granie luzem...miałem takie propozycje, jeśli przystałem na takie coś to zawsze się z tego uczciwie wywiązywałem...Star może potwierdzić, bo z nim nie jeden raz taka umowa była i wszystko ok...jak coś polecam go na przyszłość, honorowy menago ;) co do dzisiejszego spotkania, żeby nie było nie kontaktowaliśmy się między sobą...myślałem nawet, że zrobi mi pod górkę...na szczęście nie do końca i udało się wygrać ;)

tak więc DaBoss nie mam do Ciebie żalu i nie traktuj tamtego jako atak na Ciebie...rozumiem teraz twoja sytuację i jest wszystko ok ;)

spodziewałem się tego, że jak dziś odpuścisz mecz to odpuścisz też Misia...no trudno, zostało wziąć wszystko w swoje ręce i po prostu wygrać ost mecz u siebie...

dzięki za jasne i przejrzyste wyjaśnienie całej sytuacji i życzę powodzenia w walce o awans ;)

This Post:
00
224755.564 in reply to 224755.556
Date: 11/7/2012 1:13:19 AM
Overall Posts Rated:
7777

utrzymanie pewne raczej miałem ostatni mecz u siebie więc postanowiłem zadbać o swoich fanów dodatkowo mots w następnym meczu prawdopodobnie pozwoli mi zająć 2 miejsce wiec odpadnę w playoff z mając 2/3 kasy z biletów
oczywiście wolałbym 5 miejsce ale widząc że ciasno w tabeli i mogą się niektórzy podkładać odpuściłem w myśl przysłowia o gołębiu i wróbelku.

This Post:
00
224755.565 in reply to 224755.562
Date: 11/7/2012 4:03:59 AM
Bieszczadzkie Anioły
II.1
Overall Posts Rated:
306306
....co innego np umówienie się na obustronne granie luzem...miałem takie propozycje, jeśli przystałem na takie coś to zawsze się z tego uczciwie wywiązywałem...Star może potwierdzić, bo z nim nie jeden raz taka umowa była i wszystko ok...jak coś polecam go na przyszłość, honorowy menago ;) co do dzisiejszego spotkania, żeby nie było nie kontaktowaliśmy się między sobą...myślałem nawet, że zrobi mi pod górkę...na szczęście nie do końca i udało się wygrać ;)

No nie ;( !!! co ja tu się dowiaduję , Huanito druhu ty mój nieładnie oj nieładnie i jeszcze polecasz go na przyszłość jako ...
Nie !!!!!!!!!!!!!!
takim wpisem sam sobie strzeliłaś w kolano ;)
Ps
chała Ci za to, że skończyłeś z taką praktyką bo jak piszesz ten ostatni mecz był czysty i ... wierze Ci
pozdrawiam

Last edited by ****Miś**** at 11/7/2012 4:09:07 AM

This Post:
00
224755.566 in reply to 224755.565
Date: 11/7/2012 4:18:18 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
no tak, tylko obustronne granie luzem w zasadzie nic nie zmienia...jedynie pozwala zaoszczędzić enta, każdy ma w dalszym ciągu równe szanse na wygraną...

kurcze trochę kiepa z tym ostatnim meczem, jak mam świadomość, że Piczki oddadzą Ci go za darmo...

Advertisement