Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.
Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάποια πράγματα μπας και μπούνε οι σκέψεις μου σε μια γράμμη. Παίζω το παιχνίδι απο την 19 σεζόν, έφτσα μέχρι την 3η κατηγορία όπυ έπαιξα 3 σεόν εκεί με απόλυτη επιτυχία. Την 3η σεζόν όμως επιδή δεν ήμουν ποτέ καλά οικονομικά αποφάσισα να ρίξω την ομάδα, να κάνω μερικά λεφτά και να επιστρέψω. Η διαφορά του τότε με του τώρα? Ότι τότε αγόραζα παίκτες με 300.000 ενω τώρα θέλεις 1μύριο...
Πάμε στις σκέψεις μου για το τώρα. Σκέφτομαι απο την επόμενη σεζόν να προπονήσω παίκτες όπου δεν θα είναι για πούλημα αλλά να χτίσω μια ομάδα ώστε σιγά σιγά να ανέβω κατηγορίες. Επειδή έπαιξα στην 3η θα ήθελα για αρχή θα ήθελα να φτάσω στην 2η με σωστό προγραματισμό όμως.
1ων: Τι θέση να προπονήσω? Έλεγα για ΣΦ γιατί είναι πιο δύσκολο να βρεις στην αγορά και θα μπορώ να τον χρεισημοποιώ και σαν ΠΦ.
2ων: Να προπονήσω μονή θέση η σε δύο ώστε να προπονήσω 4 παίκτες? Πόσο μεγαλύτερη είναι η καθυστέριση σε διπλή θέση?
3ων: Αξιοσέβαστος γυμναστής είναι επαρκής ή να πάω σε δυνατό?
4ων: Όταν θα προπονήσεις αυτους τους παίκτες και θα είναι σε ένα καλό επίπεδο θα πρέπει να πάρω και άλλους για να τους πλεσιώσουν. Τα 5,5 μύρια που έχω φτάνουν για να πεις οτι αρχίζω να ανεβαίνω με τις τιμές μεταγραφών όπως είναι τώρα η θα μέινουμε απο "καύσιμα"? Παλια έλεγα οτι αν μαζέψω τόσα θα ήταν πολλά. Τώρα μου φαίνονται λίγα...
Συγνώμη για το πανί και ευχαρηστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας !!!