Tiesa sakai

Net ir letu zaidimu jei be traumu jau II lygoje sedeciau

) Bet visad buna netiketumu ir reikia gerbt kiekviena varzova juolab kad gali lyderiai gauti traumas ar baudas nei is sio rinktis ir amen

) O kad as jam cia pasakiau kaip lost tai nereiskia kad jis patikes tuom

ir nereiskia kad as losiu taip kaip parasiau

1-1 tikrai tesiginsiu ir tai pats jis zino 100 %. O puolima tegu spelioja

Zinau kad jo gynejai be gynybu

ir zinojau kad jo centrai be gynybu nes visus zaidejus turi nusi print scrnines kai rinkoje sumetes buvo

centra jis 1 nusipirko ir nemaciau koki

Todel artimais nerizikuosim pult ka dariau pries kokia savaite ir kai suvalgiau ji +30

lieka 3 taktikos greitos, nuolat judeti, begti mesti ;)) O kaip losiu tegu jau pats speja nes ir pats dar nenusprendziau

Kitu savo konkurentu dauguma zaidejus turiu visus nusikopines kai durniukai visus i rinka vis dedavo uz nesamoningas kainas

Pavyko ir didziausio konkurento Seneliai ekipos naujojo pirkinio su 60 k alga centro skillus gaut, nes kai parodziau ka jie nusipirko vienas is skype chato sako turiu skillus jo nes ji toki uzauginau ir i uzsieni pardaviau o uzsienyje jo nieks nebetrenino:D:D Taip kad maza beda su pogrupiu kai zinai kaip gali pult kaip ne

Todel nenagrynejau varzovu praejusas varzybas nes man vienodai kaip jie puole, jei as zinau kur pas ji skyle

:D Taip kad taktiku specai, kai klausiat kokia taktika pult, cia jums atsakymas kaip zinoti kokia pult

Kazlekas turbut labiausia nenoretu begti mesti ar nuolat judeti sulaukti taktikos

Bet ir greitos man lb gerai sueitu

) Idomu bus ka jis man paruoses yra