Звіт тренера Арміна за 17-18 сезони :
Що зроблено:
1 Збірна піднялася з 46 місця на
25. І це ще не все, оскільки є товарки...і зараз ми на 13 місці в європі.(Рекорд за всю історію)
2 Рейтинг виріз з 179,4 до
262,6. (Рекорд за всю історію)
3 Офіційні матчі з 18 матчів 15 перемог 3 поразки. (Рекорд за всю історію)
4 Створено базу гравців , яка налічує близько 50 гравців.
5 На відборі ЧС зайняли вперше
3 місце і лише по різниці забитих пропущених ми не вийшли...(Рекорд за всю історію)
6 Встановлено нову рекордну серію перемог
10 матчів підряд.(якщо врахувати товарки то 12)(Рекорд за всю історію)
7 Я вважаю , що ми навели шороху і нас стали боятися і поважати, чого варті яскраві перемоги
(15994) (16001) (18047) (17749) (17623) (17543).
Хотя звичайно були і поразки такі як ось ця
(16003) і ця
(16006).
8 Це рекордне досягнення в Втішальному турнірі вихід в 1/4 турніра.(Рекорд за всю історію)
Я думаю , що на 4 з 5 моя робота заслуговує. Були і помилки.. я їх визнаю...але це був перший досвід мій тому не судіть строго.
Знаю збірна грала одноманітно, але хіба це так важливо коли є результат? Я думаю ні.
Я прекрасно пам*ятаю свої слова написані тут
(191348.3) .
Дещо з того що є там я не виконав, але коли пишеш промову кандидатів, то тяжко оцінити , силу гравців і багато іншого.
Щодо пунктів з своєї промови то:
1 пункт виконано
2 пункт виконано
3 пункт виконано
4 пункт виконано( хотя частково не було прев*ю)
5 пункт не виконано

6 пункт виконано
Також величезне спасибі таким менеджерам : Кампоту, Алексундеру, Айрону, Капрізону, Тігеру , Немосу.
Окреме спасибі Гордону, за його файлик з скілами гравців інших збірних

Ну також дякую усім менеджерам, хто давав поради, хто тренує, тримає гравців, заходить в чат поуболівати. Збірна це
не моя особиста команда, цей результат я досягав саме для вас всіх

Тепер щодо майбутніх перспектив, то в нас є кістяк , і підростає парочка непоганих гравців, я думаю що в найближчі сезони він не буде кардинально мінятися , так підуть пару гравців пару прийдуть це нормально.
Щодо моїх перспектив на вибори , чесно незнаю поки я не вирішив чи буду знову балотуватися. Збірна потребує часу, ну і емоцій оскільки не можу я не дивитися матч збірної, і не переживати, хотя це ігра і треба отримувати задоволення , я його отримую від перемог тому і переживаю

))))
П.С. всім дякую за добрі слова