BuzzerBeater Forums

Pagalba - Lietuvių > Taktikos

Taktikos (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
70256.552 in reply to 70256.551
Date: 3/8/2010 9:03:04 AM
Overall Posts Rated:
2929
tik antroj pusej rungtyniu prasciau atrodo, bent jau kiek as pastebejes esu :)

This Post:
00
70256.553 in reply to 70256.551
Date: 3/8/2010 9:55:37 AM
Overall Posts Rated:
00
Neisivaizduok statiskai. Cia ne matematika kokia kur 2+2=4 ir to atrodo formulemis matematikai irodo kad lygu 5 ar toks bajeris yra su 1+1 nepamenu gerai. PX zodziu. Esme tokia isivaizduok turi ekipa kuriu istvermes patyres stiprus, dedi spaudima pries priesininka su niekingom- baisiom max istvermem. Manai pavargs pirmoji ekipa greiciau ? manau , tikrai ne Ji pis tolygiai visas varzybas geriau uz antraja, aisku skillai cia irgi svarbus, as kalbu tik apie apylyges ekipa

This Post:
00
70256.554 in reply to 70256.550
Date: 3/8/2010 9:58:33 AM
Overall Posts Rated:
1515
Dėk į startinį žaidėjus su geru driblingu. Tada mažiau klaidų pridarysi.

From: Rycka
This Post:
00
70256.556 in reply to 70256.555
Date: 3/8/2010 11:18:30 AM
Overall Posts Rated:
272272
pagal coachParrot tai spaudimas musa komandos isorines/vidines gynybos ir kova del kamuoliu reitingus. ir nesvarbu kokia zaideju istverme ar niekinga visu ar stipri. as speciau, kad spaudimas yra tokia pati gynyba kaip 1x1, tik kai generuoja varzybas daugiau atsizvelgiama i varzovo driblinga. jei mazas - daugiau klaidu ir gynybos/kova del kamuoliu reitingu kritimas atsiperka, jei driblingas pakankamas palyginus su gynyba, tai nieko nepesi ir gausi didesniu skirtumu, nei gindamasis 1x1.

kadangi neaisku ar greitas puolimas geriau pries spaudima nei letas, tai rinkciausi viduriuka, kad smarkiai nepralost su pasirinkimu, nuolat judeti.

From: Paulius V

This Post:
00
70256.557 in reply to 70256.556
Date: 3/8/2010 11:23:37 AM
Overall Posts Rated:
00
Dekui sikart tu tiesiai i 100 pataikei su savo nuomone ;) Mano visiskai tokia pati nuomone, kiekvienas zodis kuri pasakei Nu jei nevienas taip mastau tada puiku tikesiu savo ir tavo nuomone) Aisku, greiciausia jis dar nesigins tuom spaudimu. matai mastau iprastas puolimas, greitos atakos ar nuolat judeti. Nuolat judeti man labiausia patinka, bet jis tikesis manau to ir ginsis turbut 3-2, tai greitos ar net iprastas puolimas butu idealu pries ji) nes jis sansu neturi nespedamas taktikos) o Spedamas taktika nesirinks 1-1, o taip nesirinkdamas betkokiu atveju pataikysiu tiek su iprastu puolimu tiek greitomis atakomis. Dekui tau lb uz nuomone savo protinga ir lb protinga nebereik kitu nuomoniu ciau

This Post:
00
70256.558 in reply to 70256.557
Date: 3/8/2010 1:29:41 PM
Overall Posts Rated:
3636
O negali jis visko to perskaityti ką čia rašai? :) Ar kai baną turi, net negali įeit į forumus, ar tik rašyt negali? :D

This Post:
00
70256.560 in reply to 70256.559
Date: 3/8/2010 2:06:18 PM
Overall Posts Rated:
00
Tiesa sakai Net ir letu zaidimu jei be traumu jau II lygoje sedeciau) Bet visad buna netiketumu ir reikia gerbt kiekviena varzova juolab kad gali lyderiai gauti traumas ar baudas nei is sio rinktis ir amen) O kad as jam cia pasakiau kaip lost tai nereiskia kad jis patikes tuom ir nereiskia kad as losiu taip kaip parasiau 1-1 tikrai tesiginsiu ir tai pats jis zino 100 %. O puolima tegu spelioja Zinau kad jo gynejai be gynybu ir zinojau kad jo centrai be gynybu nes visus zaidejus turi nusi print scrnines kai rinkoje sumetes buvo centra jis 1 nusipirko ir nemaciau koki Todel artimais nerizikuosim pult ka dariau pries kokia savaite ir kai suvalgiau ji +30 lieka 3 taktikos greitos, nuolat judeti, begti mesti ;)) O kaip losiu tegu jau pats speja nes ir pats dar nenusprendziau Kitu savo konkurentu dauguma zaidejus turiu visus nusikopines kai durniukai visus i rinka vis dedavo uz nesamoningas kainas Pavyko ir didziausio konkurento Seneliai ekipos naujojo pirkinio su 60 k alga centro skillus gaut, nes kai parodziau ka jie nusipirko vienas is skype chato sako turiu skillus jo nes ji toki uzauginau ir i uzsieni pardaviau o uzsienyje jo nieks nebetrenino:D:D Taip kad maza beda su pogrupiu kai zinai kaip gali pult kaip ne Todel nenagrynejau varzovu praejusas varzybas nes man vienodai kaip jie puole, jei as zinau kur pas ji skyle:D Taip kad taktiku specai, kai klausiat kokia taktika pult, cia jums atsakymas kaip zinoti kokia pult Kazlekas turbut labiausia nenoretu begti mesti ar nuolat judeti sulaukti taktikos Bet ir greitos man lb gerai sueitu) Idomu bus ka jis man paruoses yra

This Post:
00
70256.561 in reply to 70256.560
Date: 3/9/2010 1:44:08 AM
Overall Posts Rated:
1818
sveiki, snd pirmosios atkrintamosios varzybos, turiu viena klausimeli..:)

Varzovas zaidzia (bent iki siol visada zaisdavo) Iprastas puolimas ir 1 vs 1 ginyba. Tai galvoju kaip cia pagudravus ir ne tik zaideju tarpe ir taktikoje noreciau pasiekti maximuma..
Pas mane yra 4 aukstaugiai ir visi turi Artimus metimus, bet zemieji to skillo neuzsiugde! Zemieji turi nemenka Metiko skilla, ir tolimus metimus kaikurie..
Tai kaip galeciau as sustatyti taktik? kazi ar artimus metimus uzstacius, neprisisvaidys mano mazesnieji nesamoningu ir daug metimu kurie ir galetu nulemti mano pralaimejima?
Sejp noreciau dar atsipalaidavus padaryti, nes poto laukia sunkesne kova..

Advertisement