(http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2009&...)
Mi se nadamo da ce i ovo biti dovoljno :)
I molim te Zvezda se pise sa velikim slovom (kao i Garnet npr)
Mi se nadamo da ce i ovo biti dovoljno
Mi se nadamo da ce i ovo biti dovoljnoKao sto je i ove bilo dovoljno!Drz`te se nade i vere!
Mi se nadamo da ce i ovo biti dovoljnoKao sto je i ove bilo dovoljno!Drz`te se nade i vere!Jaoooo sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinaluPa posle nek zvezda i izgubi u finalu
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinaluPa posle nek zvezda i izgubi u finaluE sto bi voleo da ponovo imam 17 umesto ovih 37 godina!
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinaluPa posle nek zvezda i izgubi u finalu
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinalu :P :PPa posle nek zvezda i izgubi u finalu :P :PE sto bi voleo da ponovo imam 17 umesto ovih 37 godina! :PHeheh, to je vec tvoj problem ... skoro pa neresiv ;) :PEto ako partizan osvoji titulu onda ja placam pivo a ako ne osvoji onda ti placas pivo :P :P (u atomu naravno)
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinalu :P :PPa posle nek zvezda i izgubi u finalu :P :PE sto bi voleo da ponovo imam 17 umesto ovih 37 godina! :P
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinalu :P :PPa posle nek zvezda i izgubi u finalu :P :P
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinaluPa posle nek zvezda i izgubi u finaluE sto bi voleo da ponovo imam 17 umesto ovih 37 godina!Heheh, to je vec tvoj problem ... skoro pa neresiv ;)Eto ako partizan osvoji titulu onda ja placam pivo a ako ne osvoji onda ti placas pivo (u atomu naravno)A ako osvoji neko treci placate obojica
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinaluPa posle nek zvezda i izgubi u finaluE sto bi voleo da ponovo imam 17 umesto ovih 37 godina!Heheh, to je vec tvoj problem ... skoro pa neresiv ;)Eto ako partizan osvoji titulu onda ja placam pivo a ako ne osvoji onda ti placas pivo (u atomu naravno)
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinaluPa posle nek zvezda i izgubi u finaluE sto bi voleo da ponovo imam 17 umesto ovih 37 godina!Heheh, to je vec tvoj problem ... skoro pa neresiv ;)Eto ako partizan osvoji titulu onda ja placam pivo a ako ne osvoji onda ti placas pivo (u atomu naravno)A ako osvoji neko treci placate obojicaNe ne, ja sam lepo napisao da ako ne osvoji partizan onda placa Bill ...Samo jos on da prihvati ponudu