A dziękuję za meczyk i miłe słowa po :) Ale stanowczo przesłodziłeś...Teraz to już od każdego mogę się CT do końca sezonu spodziewać - dzięki ;)
Muszę oczywiście przyznać, że mnie również skuteczność trójkowa cieszy, ale równie mocno zaskakuje :) Niektórzy grajkowie nie mają prawa trafiać, a jednak to robią...Run&Gun to przecież dziewicze grunty dla mojego teamu i zawsze, gdy go wybieram to właściwie sam nie wiem, czego się spodziewam :)
A o swoich wrażeniach opowiem mniej więcej tyle, ile napisałem po meczu z Zajkosiem...Cieszą mnie takie drobiazgi, jak nadzwyczaj dobre staty wyjazdowe oraz 5piłeczek w pewnej kategorii tytułowanej: "W swoim ostatnim meczu przeciwko naszemu odwiecznemu rywalowi..." ;) Passa też całkiem fajna, jednak to sprawa przejściowa :)
W dobrym nastroju kończę w takim razie ten tydzień treningowy zmagań, lecz już z obawami wkraczam w kolejny...Dwa wyjazdy i dwóch świeżych, ważnych dla zespołu grajków na rehabilitacji psuje mi humor :/ Trzeba się będzie za znacznie droższym lekarzem na przyszłość rozejrzeć, bo ten się chyba popsuł i do sporej nerwacji doprowadza...