BuzzerBeater Forums

Srbija - III.4 > Sezona 37

Sezona 37

Set priority
Show messages by
This Post:
00
283831.55 in reply to 283831.52
Date: 3/13/2017 3:22:22 PM
Overall Posts Rated:
1212
Slazem se,sta ces,to je normalan tok stvari.I ja sam morao namerno da ispadnem jedne sezone iz III zbog nedostatka kesa.Vremenom sam uspeo prodajom treniraca da stanem na noge,kadtad uspes da se prilagodis...
Sto se tice Fazila ne bi se slozio sa tobom,ali sta cemo,zbog ogranicenog budzeta prinudjeni smo da dovodimo igrace zadatka,svi bi mi voleli da imamo jednog multiskilera od 130+ TSP...
Imao bi vecu platu da ima dva-tri skila vise na odbranama.
Mada u takvoj atmosferi i koncepciji,gde pored sebe ima defanzivne i anti-suterske igrace,on je savrseno nasao svoju ulogu.
Sto se tice skilova,on mi je igrao uglavnom P-B-K,mana mu je samo taj OD 12,nema potrebe za boljim unutrasnjim skilovima dovoljno je bilo 11 IS i 11 ID.Pogotovo zato sto su retki all-round igraci,uglavnom imaju samo primarce.Vecina imaju krila sa samo nabijenim JR,OD i JS ili im igraju bekovi ili plejevi tu poziciju,tako da nema potrebe za velikim ID,sa tim IS svakako pravi razliku.Nzm dal si video igrace indeksa i warriorsa kada su se gasili...
Pa dobro,nije bas da sam se ja samo posvetio petku i treningu,ocekujem i rezultate,ali ne toliko spektakularne... :)
Ovo je bila potrebna i razumna promena koncepcije,greota je trenirati samo jednog trenirca u isto vreme,pogotovo ako su i on i trener kvalitetni...

Last edited by Aleksije at 3/13/2017 3:23:54 PM

This Post:
00
283831.56 in reply to 283831.53
Date: 3/13/2017 4:24:46 PM
Head Hunters
III.11
Overall Posts Rated:
141141
Hvala Andro. Ti si mi najozbiljnije i mrsio konce proteklih 2-3 sezone. :)
Da nisi gotovo kompletno rasprodao zaista, zaista izvanredan tim od prethodne sezone, pitanje da li bih se i usudio na odredjenja pojacanja.

Ma ja se kao pravim pametan i filozofiram ovde :) , ali gore sam svakako outsider.
Ne toliko zbog nemogucnosti da se nosim sa viserangiranim timovima, obzirom da sam siguran da imam i dovoljno osnova i dovoljno kapaciteta za tako nesto, koliko sto sam bez drugoligaskog iskustva.
Nova sredina, okolnosti, potreba za brzim i efikasnim pojacanjima, a ja bas i nisam ljubitelj stvari koje se odradjuju na brzinu.

Bacio sam pogled bas juce na strukturu sve 4 druge lige. Prepune su timova, upravo iz nase, III.4, sa kojima sam se i sam ranije nadmetao. Gotovo svi su visoko kotirani. Beer Drinkers-i i Sparta cak su se domogli i prve, doduse oni bas i ne pripadaju ovde obzirom da su se na na foru i relativno lako prosetali kroz nasu ligu. Kompozitori su se ponovo domogli druge...
Sve u svemu, III.4, ozbiljna liga. :)

Bilic je opasna figura. :) I on i Dulovic. Dva igraca od kojih sam najvise strepeo u domacoj konferenciji. :) Snimio sam da forsiras i ovog mladjeg centra uz njega, verovatno kao dopunu. Ja bih voleo da sam i sam vise forsirao unutrasnju igru, medjutim tesko je naci relativno mladog, all around centra prema svojim potrebama, a da je ujedno i ubica pod kosem. Jedino treningom moguce je ostvariti tako nesto. Ja sam se jos ranije, orijentisao na neki oblik izbalansiranog treninga koji mi je pre svega garantovao zaradu, tako da za jakim unutrasnjim treningom nije bas bilo rezona, ali ne da nije i zelje. :)
E a nz. ti ja bas puno o treningu igraca od preko 24 godine. :) Da budem potpuno iskren, nisam bas bio ni siguran da posle 25-26 uopste i prolaze. Znam da skoci poneki skill, ali ne mislim da je to znacajno. Verovatno gresim, nisam puno ulazio u to.

Sta ces tek reci za mene i magicans-a?! :) Odigrali smo ukupno 34 takmicarska duela (u cemu samo 2 play off), u kojima sam ja bio daleko uspesniji. Ali svejedno, to je takodje rivalstvo, i vise od toga. :)
On je trenutno jedini, pravi starosedeoc ovde, i iako lik ne piskara uopste i nije aktivan na forumu, prilicno je konstantan.
Najcudnije ce mi biti da posle 15-16 sezona ovde, otvorim novu znajuci da nece biti dvomeca sa njim. :)
Veliki pozdrav i za mastera 023, ako uospte i prati forum. :)

Pa regluarna je pobeda. Procitao te je doslovno, plus vece zalaganje, domaci teren. Sam si kriv sto si se u play off-u glupirao sa zonom. DWade je isto uradio.
Razlika je u njegovu korist i to u defanzivnom skoku, sto je i logicno obzirom na sve ovo, plus cinjenicu da ti je odgonetnuo napadacku taktiku, tj. opet si zajebao. :)
Centar mu je bio visoko krilo, sa verovatno pojacim defanzivnim skilovima kog bi Bilic na toj poziciji verovatno pojeo, ali ne i Pesic koji je po svemu sudeci sluzio skoku i unutrasnjoj odbrani pre svega.
Napad ti je bio balansiran, on je takav napad i branio i u principu je to to.
Slobodna bacanja posledica su razlika postavki tvoje odbrambene i njegove ofanzivne taktike koja je za krajnji rezultat imala pojacanu prodornost. Plus opet, vece zalaganje i prednost domaceg terena.

Prema mom misljenju je veoma smisleno, mada opet nit imam pojma kako zaista funkcionise endzin, nit poznajem skilove vasih igraca.
Koliko se meni iz svega navedenog cini, neadekvatno si pristupio mecu, ocekujuci ovog Laas-a na svojoj poziciji petice. Mada jeste malo cudno da su ti krila ovako lose sutirala, ali su opet i ona u osnovi pretezno unutrasnja.
A baci pogled na kojim pozicijama je Aleksije trenirao Laas-a, sad sam i ja video. :)

This Post:
00
283831.57 in reply to 283831.56
Date: 3/13/2017 4:58:53 PM
Overall Posts Rated:
104104
+ Superstar 18 god.... Eto moguceg prihoda za sledecu sezonu...

A cestitam i besnim psima na jos jednom odlicnom draftu HOF,MVP i allstar jesu 19 god ali verujem da ako ih prodas predstavljas najvecu pretnju za osvajanje lige!

This Post:
00
283831.58 in reply to 283831.55
Date: 3/13/2017 5:11:03 PM
Head Hunters
III.11
Overall Posts Rated:
141141
Ja sam ga dozivljao kao trojku, cetvorku. :)
Cak sam ga i planirajuci svoju defanzivnu postavku u mecevima protiv tebe i video na tim pozicijama. :)
Bas sam se iznenadio kad sam ga video.

Za Indeks si u pravu. Opasan protivnik, unutrasnje orijentacije.
Tacno da si Fazil-om mogao da odgovoris na neke od varijanti njegove igre.

Ipak, plata mu, i da si dizao ovaj skil i do cak +3, ne bi presla 10-12 hiljada. Iz iskustva znam.
Dobio bi na vrednosti, a bio bi ti korisniji, mada se ipak ne secam koliko je dina brojao. :)

Salio sam se malo za trening, logicno da ces da treniras igrace ako iole ozbiljno shvatas i volis ovu igricu, a uzgred i zelis kao nesto da postignes. :) Generalno mislim.
Samo vidi, budi u top 4, u skladu sa novim pravilnikom, to sam i mislio pod tim. :)

E morao sam da skracujem i ponovo skrabam, istece mi sesija malopre jbt. :)

Last edited by Relja hunter at 3/13/2017 5:11:54 PM

This Post:
00
283831.59 in reply to 283831.57
Date: 3/13/2017 5:39:03 PM
Head Hunters
III.11
Overall Posts Rated:
141141
Pa i nisam se bas usrecio, ali obzirom da sam za ulaganja na draft dao krompiric, hvala. :)
Ako nastavim sa trendom ovog neulaganja u draft, sledece sezone mi mozda dopadne i najbolji svih vremena. :)

18-ogodisnji superstar na poziciji pleja sa:
-spoljnom odbranom 3, unutrasnjom 4, i skokom 1

Ostali skilovi su svi manje vise nedovoljni.

Pa i nije bas neki zgoditak, vise klinac koji bi da drnda sa loptom, sutkara sa pola terena, pod kosem..., a za prodor mu ponedostaje ozbiljna petlja.
Da nije ove tuzne prodornosti, pomislio bih da sam izvukao James-a Harden-a.

This Post:
00
283831.60 in reply to 283831.59
Date: 3/13/2017 6:37:25 PM
Overall Posts Rated:
1212
Nije lose,nisam nista ulagao,dobio all stara od 19g 61 tsp,solidni skilovi...
Bilo je tu malo rotacija u odbrani protiv kolubare.Miladinovic je igrao odbranu na krilu,a Laas na centru.Inace Laasa nisam trenirao uopste ove sezone,maltene cele sam cepao presing. :P

This Post:
00
283831.61 in reply to 283831.60
Date: 3/14/2017 2:50:29 AM
Overall Posts Rated:
104104
I moj je allstar ali 66 tsp bez rupe na svim skillovima... Kad bi se neko ozbiljno zaleteo i napravio zver od njega za u21...

moram da podelim skillove

http://prntscr.com/ejpfw5

This Post:
00
283831.62 in reply to 283831.61
Date: 3/14/2017 9:07:21 AM
Overall Posts Rated:
1212
Uf, ko grom! Bas su popravili draft. Sad se mnogo vise isplati ulagati.

This Post:
00
283831.63 in reply to 283831.62
Date: 3/22/2017 7:34:08 PM
Overall Posts Rated:
4545
Johohoho Hantersi konacno!!! :D :D :D

This Post:
33
283831.64 in reply to 283831.63
Date: 3/23/2017 3:47:13 AM
Head Hunters
III.11
Overall Posts Rated:
141141
Kravice kravice kravice kravice :D :D :D
Pa gde si bre ti! :D
Gde ste i Djole i ti, da prskate vodom, za momcadi sampionskom ka stazama slavnim?! :D
I 'Rota da sugerira kojim ce se idee putem?! :D Jer on svakojakog iskustva imade. :D

Okasnili ste na champagne, sve se slilo u moje grlo, au sto je bio sladak. :D
Al' cu vas posluzim s perece i kolaci, a i kafu ima da pristavim ak' se ne bojite ce vam poraste rep. :D

"Stotine hiljada grla orilo je sampionski hit u gotovo pa do poslednjeg mesta rasprodatoj Groopers areni medju skoro pa cak 20 iljadarki posetilaca. :)
'Ajmo ajde, ajmo ajde, Huntersi hrabo, ale ale... Relja sampion, podigni nam stadion!...' itd., itd. ...:)' Pevalo je i staro i mlado, i Paldum Hanka i Georgije i Vlado sto bi se kod nas reklo jel'. :)
Neimenovani se takodje kunu, mada to kao ajd' kamera i nije navodno zabelezila, ali da je u odredjenim trenucima pesma uspevala i isla cak dotle da ponese i na noge podigne i samog menadzera Groopers-a. :)
Dok iz PR sektora i odredjenog dela domace javnosti (pojedinih lokalnih medija takodje pod rukom i patronatom [mada nezvanicno] svima nam dobro poznatog, kontroverznog biznismena) razumljivo odbacuju i ublazavaju ovakve tvrdnje isticuci da je prvi covek domace fransize samo zeleo doprineti duhu gostoprimstva i gradjenju fer i korektnih medjuligaskih odnosa te otuda i ono 'Uaaa Groopers! ...i 'i ja, i ja, i ja sam Hunter!...', pojedini tabloidni mediji idu i cak dotle da ga spajaju sa i najekstremnijim navijackim frakcijama Hunters-a optuzujuci ga i upiruci prstom pravo u njega kao glavnog inicijatora nereda nastalih po samom zavrsetku mecu."
Podseticemo nemirima je prethodio nemili incident od pre samo dan ranije u maticnom gradu Hunters-a, i to cak izmedju 6 frakcija ove ekipe a u borbi oko prevlasti nad trgovinom jajima. U strucnim krugovima a i siroj javnosti poznatiji kao "Pijacni Masakr".
Vise o ovome u odvojenoj vesti...

Last edited by Relja hunter at 3/23/2017 3:49:10 AM

This Post:
11
283831.65 in reply to 283831.64
Date: 3/23/2017 3:53:23 PM
Overall Posts Rated:
104104
Hahahaha!!!

Legendo!

Advertisement