Аз говоря принципно, че ако нямаш зала, трудно може да се задържиш в А група. Иначе може и ри това без да си на минус, но трябва да поиграеш доста сезони. Обяснявам как - правиш си зала, правиш посредствен отбор в продължение на 2/3 сезона, докато събереш няколко милиона; купуваш 2ма добри играчи /на ниво А група/ плюс тези, които си имал досега; стигаш плейофи /с такъв отбор какво виждаме си е напълно реално да играеш финал дори при нашите обстоятелства/ и преди това купуваш още 2ма добри играчи като си оставяш 200/300k бюджет след покупките; в плейофите приходите от зала се делят, а дори в крайна сметка да си на минус 100/200k, след промоцията пак ще излезеш на плюс и с приходите, които имаш си е напълно реално за 2/3 седмици да си купи още 1, а може и 2ма играчи и да направиш отбор, който да си се задържи без проблем в А група.
Иначе дали си на +/- от качването и изпадането зависи. Ако се изкачиш и имаш отбор с малки заплати ще си много на плюс - взимаш промоция, цял сезон пъна зала... ако обаче си похарчил всичките си пари, за да влезеш в А група и след това се опиташ да се задържиш, куувайки нови играчи и плащайки големи заплати - реално е си на минус, заради много пари, които си дал за покупки.
Да не казваме хоп преди да сме скочили и аз не го правя - просто изказвам мнение. За мен Сашо не може да спечели серията на финала, ако Витоша иска да се изкачи.