BuzzerBeater Forums

Bulgaria - II.2 > Сезон 29

Сезон 29 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
263541.56 in reply to 263541.55
Date: 1/4/2015 7:02:54 PM
Overall Posts Rated:
119119
Ееее не, аз с някакво лого мърсувах. Сега така се чувствам малко зоофил...
Май тази вечер ще заспиваме без целувка.

Иначе за Тошев сега сериозно - абсолютно с цел да си го трениркам го взех. Само че аз го исках за SF, а ти си го искал за гард. В последствие взех други играчи, които бяха по-подходящи , макар и не българи и трябваше да го махам. Това е.

А относно патриотизма - мисля, че има други места, на които да се проявява. Тук искам да печеля. ;)

Аз btw заравям томахавката и ти пожелавам успех!

Last edited by minkacha at 1/4/2015 8:51:50 PM

From: uBAH

This Post:
00
263541.57 in reply to 263541.56
Date: 1/5/2015 4:33:57 AM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Той от добро не разбира. И да я заровиш, и да му пожелаваш няма файда. Пак ще намери да се заяде нещо. Аз от една година насам все му пожелавам да бъде по-позитивен и по-малко злобен, ама той пък продължава да си бе банва, глобява, обижда от време на време... опитвал съм с добро, повярвай ми - не става!

From: direct
This Post:
00
263541.58 in reply to 263541.57
Date: 1/6/2015 2:44:29 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Само да отбележа, че победата ми беше незаслужена, но напълно очаквана. За това домакинско предимство говоря все. Ако не се спечели домакинство за финала, е много сложно да се търси промоция дори със здраво подсилване в края на сезона.

Този сезон ми беше разкошен като спестих почти два милиона и започнах да тренирам леко крило. Мисля и другия да е така...

This Post:
00
263541.59 in reply to 263541.58
Date: 1/6/2015 3:41:53 PM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Ако бях на твое място бих задал абсолютно същата схема на игра и това си личеше от километри. Митко се подсили, но трябваше да е наясно как ще играеш. За мен Принстън далеч не е нападение, което да играе в тези мачове /от финалния етап/ и от там дойде всичко. Ясно беше, че ще се концентрираш в защита по периметъра и трябваше да ти пусне една гледанка, въпреки по-силните ти играчи под коша. Ако е следил мачовете ти би трябвало да знае стила ти на използване на тактика и с едно гледане нямаше да има проблеми /според мен/. Имаш домакинско предимство - факт, но не е това причината за победата /не знам и какво е съотношението в ентусиазма/, но ако той беше играл гледане щеше да бие.

To: uBAH
This Post:
00
263541.60 in reply to 263541.59
Date: 1/6/2015 4:09:44 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Не съм съгласен. Игра си много правилно тактически. Евентуално трябваше да ми пусне тото и дори 2-3. Но при новите му попълнения беше длъжен да избере външна тактика. Има и много пас, което на теория прави принстъна подходяща тактика. С нея ме би като гост още преди да се подсили. Просто тогава бях ПИК. На МОТС, домакин и 10 ентус няма кой да ме бие в нашата група.

Проблем му беше, че е нямаха форма новите. От друга страна и на мен "звездата" ми беше 6 форма, а вторият най-скъп със 7.

This Post:
00
263541.61 in reply to 263541.60
Date: 1/7/2015 3:25:45 PM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Не е така и го знаеш. Хайде стига грандоманщина. Играл си 3-2 зона + прогноза, с такава защита ако ти играе вътрешно нападение ще има голямо предимство. Докато в този случай може да има по-силни външни играчи, но със зоната и прогнозата до голяма степен изравняваш нещата. Ако ти играеш лична защита и без прогноза - да, но е ясно какво ще играеш и тук се търси вече изненада. Вече казах, че не знам как стоят нещата с ентусиазма, но при всички положения резултата щеше да е друг с гледанка, ако ти беше играл + 2-3 зона /според мен тя е по-удачна от 2-2+1/. Това е моето мнение за мача, аз така бих играл и съм сигурен, че бих победил при теи обстоятелства, но... хайде да не спорим, ще пия 1 и за тебе тая вечер.

This Post:
00
263541.62 in reply to 263541.61
Date: 1/13/2015 11:59:45 AM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Докато гледам как се мъчат моичките да падат достойно реших за забавление да проверя колко струват играчите на терена на двата отбора. Заплатите са ясни - приблизително еднакви с леко предимство на моите, но интересното е при разликата в цената, за която са купени.

13 милиона срещу 2 милиона. Нямам коментар.

This Post:
00
263541.63 in reply to 263541.62
Date: 1/13/2015 7:45:01 PM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Кой както се уреди, нали знаеш? Така или иначе никой няма отбор за А група. Затова аз вече казах, дали ще си 2ри/3ти или 6ти няма никакво значение /поне според мен/. За да играеш в А група на първо място трябва да имаш зала. Трябва да влезеш с 4/5 играчи на ниво А група и да купиш още 2/3 и тогава ще се задържиш. Иначе влизаш и изпадаш... Само дето си си похарчил милионите, за едната промоция и накрая дори излизаш на минус в повечето случаи. Добрев късно си взе играчите и не можа да ги вкара хубаво във форма, а и не трябваше да освобождава толкова играчи. И все пак, ако си беше играл с друга тактика и те беше бил щеше да е на финал и там да стане интересно. Сега аз не виждам да имаш големи шансове да биеш Витошка, освен ако той не реши да остане още малко при нас, но трудно...

This Post:
00
263541.65 in reply to 263541.64
Date: 1/14/2015 7:35:24 AM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Аз говоря принципно, че ако нямаш зала, трудно може да се задържиш в А група. Иначе може и ри това без да си на минус, но трябва да поиграеш доста сезони. Обяснявам как - правиш си зала, правиш посредствен отбор в продължение на 2/3 сезона, докато събереш няколко милиона; купуваш 2ма добри играчи /на ниво А група/ плюс тези, които си имал досега; стигаш плейофи /с такъв отбор какво виждаме си е напълно реално да играеш финал дори при нашите обстоятелства/ и преди това купуваш още 2ма добри играчи като си оставяш 200/300k бюджет след покупките; в плейофите приходите от зала се делят, а дори в крайна сметка да си на минус 100/200k, след промоцията пак ще излезеш на плюс и с приходите, които имаш си е напълно реално за 2/3 седмици да си купи още 1, а може и 2ма играчи и да направиш отбор, който да си се задържи без проблем в А група.

Иначе дали си на +/- от качването и изпадането зависи. Ако се изкачиш и имаш отбор с малки заплати ще си много на плюс - взимаш промоция, цял сезон пъна зала... ако обаче си похарчил всичките си пари, за да влезеш в А група и след това се опиташ да се задържиш, куувайки нови играчи и плащайки големи заплати - реално е си на минус, заради много пари, които си дал за покупки.

Да не казваме хоп преди да сме скочили и аз не го правя - просто изказвам мнение. За мен Сашо не може да спечели серията на финала, ако Витоша иска да се изкачи.

Advertisement