Ajde da bacim i ja po koje slovo na ovu tvoju temu :)
Hrvatske ekipe su dosle rasterecene u Beograd, znale su da nemaju sta da izgube i pokazale da nije sve u novcu... Mada rekao bih da i nije bas tako. Cibona ce mozda zbog toga propustiti EL, to je jedina sansa grobarima za EL, Blesingejm odlazi zbog neisplacenih dugova, pitanje je koliko cemo jos da gledamo Sarica u dresu Cibosa, tako da ako pod hitno ne nadju resenje, Hrvati ostaju sa jednim predstavnikom... Mada opet je i to pitanje, ne verujem da bi Hrvati dopustili da ostanu bez jednog predstavnika, takav scenario nisu imali dugo, dugo godina.
Drugo, po meni je sam sistem takmicenja uzasan jer ti celu sezonu stavljas u jednu utakmicu. Citao sam da planiraju od sledece sezone da ubace plej - of, samo ne znam na koji nacin bi funkcionisao, posto konferencija nema, a mnogo je da 8 ekipa igra isti, verovatno ce biti opet prve 4 ekipe pa na 4 dobijene tekme... Mislim da je to dosta bolje resenje jer ono definitivno nije bilo srpsko vece, Hrvati ne igraju bolje od nas kosarku, da se razumemo!!!
Last edited by *DJolle* at 5/16/2014 8:55:42 AM