Mislim da je greska bila u onim utakmicama gde smo igrali sa "laksim" protivnicima,tu smo trebali da napravimo vecu razliku.
ovo se pokušalo, ali su to radili i drugi :( meni je najviše žao meča protiv azerbejdžana jer sam tu očekivao pobedu od 50 razlike, a dobili smo samo 20-ak. ali nemoj zaboraviti da smo veći deo kvalifikacija igrali bez najboljeg pleja, i relje vlajkovića koji je trebao biti bitan igrač na krilu, pri unutrašnjim taktikama. a i ovako smo deficitarni spolja, tako da je teško mogla da se ostvari neka bolja koš razlika.
Ne bi trebalo mnogo da primas srcu kritike jer ovde ljudi uglavnom isticu svoje misljenje a znamo da svako ima pravo na to. Ima i onih koji su zlonamerni i jedva su cekali ovakav rezultat da bi kritikovali kao sto je Samuraj ali nemoj ni zbog toga da se nerviras jer ni on sa seniorskom reprezentacijom nije napravio rezultate koji su bolji od tvojih. Sada ces verovatno raditi pod vecim pritiskom ali to ti je cena selektorskog mesta.
ma smeta mi samo što to nisu normalne kritike. nego bukvalno pljuvanje, ali valjda tako mora. uredu je da drugi misle da bi se sa nekom drugom taktikom postigao bolji rezultat, ali da pričaju ovakve stvari, nema veze sa zdravim razumom. ja sam selektor i ja sam izabrao. iako sam znao šta će se desiti ako izgubimo sa tom taktikom. ali nisam hteo da igram nešto drugo, da bi izbegao ovakve stvari. pokušao sam da pobedim i na žalost nisam uspeo...
neću raditi pod većim pritiskom. ja samo dam svoj maksimum i meni savest mirna. a pljuvači mogu da mi pljunu pod prozor :)
Misljenja sam da svaki selektor treba da vodi reprezentaciju u dva uzastopna mandata jer se tek u tom drugom mandatu mogu videti rezultati njihovog rada i van utakmica a to vazi i za tebe i za Samuraja.
da se kandidujem za drugi mandat je jedino moguće ako uradimo izvanredan posao sa mladim igračima. ako tu rezultati budu prosečni i ne vidim napredak u odnosu na sadašnje stanje, ništa od toga. priliku onda treba da dobije neko drugi, koji će možda uspeti u tome...