Ukraina vs. Rossiya 100 - 99 (
(24092))
+1Дербі удалось (с)
Епічний, і неймовірно напружений матч, хто не бачив, ражу глянути останні 2 хвилини

По матчу то нами отримана архі важлива перемога, в суперечці за 1-2-3 місця в групі. І перемагати в сьогоднішньому матчі при розгляді календаря, було визначено мною чітко і ясно

Качелі були увесь матч, але в останні хвилини наші зібралися, і показали більшу жагу до перемоги...я думаю хлопці заслужили, та і вже виросли до того рівня, щоб вийти на Ч.с.
МВП матч
Андрюховіч, який у найважливіший момент взяв гру на себе, і проявив себе лідером.
Дуже добре зіграли: Федорець, Рухлов, Богатирь, Савченко, Алєксєєнко, Пономаренко. Решта трошки гірше..
Що з негативу, так це в другому поспіль матчі, травмують нашого малого, цього разу це був Молокуцко... ну і реалізація штрафних, на них ми по суті і виграли ( перефол їх основного Ц Козуба) але 24-37 не радує. Забий наші хоть 34-37 і ми б без напрягів виграли, але ітак непогано... головне шоб це у інших матчах боком не вилізло.
Щодо інших результатів в групі, то поки без сенсацій, Поляки розібралися з Хорватами
(24090) +14, і очолили групу, а от Латвія програла Угорщині 4 очка при захисті 2-3
(24091). А наш наступний суперник саме Угорці, і чи поставлять вони на нас 2-3.... ну і чи допомогла саме ця тактика захисту їм перемогти, такі питання стоять перед мною, до наступного понеділка.
Ситуація у групі:1)Польща 1-0 +14
2)Угорщина 1-0 +4
3)Україна 1-0 +1
Наступні , як я і казав Угорці, матч дуже важливий з турнірної точки зору. Тримайте будь-ласка форму гравцям.
П.с. усіх вітаю зі святами, а Дельфіна з Днем народження