Dekui uz info

Nors antrose vos istempei losdamas tolimesne taktika bet veliau nesunkei kitose vel nugalejai..tai cia sunkiai panaudojami irodymai, kai sudetys tragiskos

) O del puolimo tai jei as neturiu silpnu vietu ir pulti galiu per betkur ir betkaip ? Ka tada daryti ? Gal todel ir klausiu kaip veikia

) As neklausiu kaip pulti

Pats nuspresiu ir jau beveik nusprendes esu, tik idomi man nuomone kas kaip bandes lost pries spaudima ir kas pasiteisina labiau. Siaip 1 ko bijojau tai kokios nezinomos gynybos taikymo pries mane kaip spaudimas ar pan. , ta ir ikalt pazadejo kazlekas. Todel kyla klaustuku. Mano nuomone, kuo greitesne taktika losi pries spaudima tuo geriau. Bet irgi skaiciau kad letus puolimus siulo kiti tai nzn man didele pieva pasirode. Del ko letas gerai noriu paklaust zmoniu ? Del to kad 4 kelinyje istvermes daugiau issaugo ? Pameginkit pries betkokia kita gynyba , betkokia atveju letomis 4 kelini geriau sulosia del istvermes issaugojimo didesnio kiekio. Gal ir racionalus paaiskinimas pagalvojus...2 kelinius gauni nedaug tarkim..treciam pasiveji...4 sumindai tiesiog...Bet kas jei priesininko istverme lb geros ir nera to poveikio ? Tada manau neverta letomis kapotis. 2 kelinius pralaimesi, 3 neimsi vytis. 4 turbut dar daugiau gausi

:D