Iiiiii...evo nas tacno na polovini sezone pa je red da ispostujemo sa najavljenim textom tj analizom i statistikom ! 🙂
Pocinjemo od tima sa najboljim skorom , Ale i Nemani ! Najavio sam ga kao neko ciji tim mozda na papiru ne izgleda
kao da je u top3 u ligi ali sam reko da me ne bi cudilo da osvoji ligu ! Za sada , osim prve utakmice gde je izgubio 103 razlike
( vrv zaboravio taktiku ) sve ostalo odradjeno perfektno ! Prvi je po skoku i zanimljivo je da samo 3 tima ubacuju manje poena od njega , verovatno je tih 34 poena u prvom kolu uticalo na to. Jurisaju Ale na titulu i Prvu Ligu !
Sa druge strane , crvenu konferenciju predvode Mamlazi i Lazarevac. Mamlazi definitivno imaju najjacu startnu petorku od
svih u ligi ali problem je sto nema ni jednu zamenu ! Van petorke najskuplji igrac ima platu 10k. Koliko ce mu to biti problem u
plejofu ne znam , videcemo. Najbolja kos razlika , najbolji procenat suta za 2 , drugi po procentu u sutu za 3 , treca odbrana lige. Lazarevac sam najavio kao tim koji ce jako da startuje ali nisam siguran kako ce da zavrsi jer njemu prakticno samo 2 igraca ne gube skilove. Za sada se odlicno drzi , najbolja odbrana lige , drugi po kos razlici , treci po ukradenim loptama...
Drugi u plavoj konferenciji su Stasine Bebe. Najkompletniji tim tj najduza klupa. Nije samo na tabeli drugi , pazi sad ovamo :D Drugi po prosecnoj oceni tima , drugi po poenima , drugi po blokadama , drugi po izgubljenim loptama ( samo jedan tim gubi manje lopti ) , drugi u asistencijama i skoku ! Ima li negde da nisi drugi ? :D Tim koji je potpuno kontra od Mamlaza , prosle sezone ih ipak nismo videli u finalu , videcemo da li to moze da bude slucaj ove sezone , bilo bi bas zanimljivo...
O ostalima ne bih detaljno pisao , pa cu samo da prodjem kroz tabelu i ocekivanja. Zenica lepo gura , ima ovu dvojicu nasih koji su sve bolji i bolji , videcemo da li moze nesto vise u plejofu. Isto vazi i za Hofmanskog , on je na 6-5 ali kada gubi mislim da gubi pametno i jaca entuzijazam. Ocekujem da zadrzi trecu poziciju. Za cetvrto mesto ce se boriti Crnokosa i Cistaci , Strpce mi deluje kao da posustaje polako , nema dovoljno igraca. Red Zmaja nisam siguran koliko ima ambicija ove sezone posle one rasprodaje...Kod Crvenih je rezultatski jednako zanimljivo ko prosle sezone ! Ko ce tu u top4 boga pitaj ! :D Predatori , Red volfs , Apatin , svi imaju sanse ! Cak i Cvetici igraju solidno al njemu je fokus na treningu i kontam da ga plejof ne interesuje previse...
I najbolje za kraj ! UrosMihajlo protiv Golden Hearta , borba za prvog pika ! :D Cekajuci njega da pobedi neku utakmicu pa da mogu i ja da pobedim , smorio sam jedina dva igraca koja imam pa je jedan uvatio tutanj a i drugi ce uskoro. Sad ne mogu nikog da dobijem sve i da hocu :) Dosta mi je ova jedna pobeda ! :D
Aj srecno svima u drugom delu sezone ! :)