a kad bi ti se nudilo da igras na centra i pogadjas ili sutiras trojke i pogadjas sta bi izabro?
brate odabrao bih da igram na centra jer na primer canovicev sut prosle sezone je bio 65% uspesnosti iako je igrao KC.... kada bi igrao centtra cenim da bi imao barem 75%..... ni jedan suter iz nase repke nema prosek suta za 3 poena veci od 45%... o cemu mi pricamo..... O cemu mi pricamo??... mi imamo dva diva pod kose, (Grubor, Jajic) isto tako imamo i vise nego odlicne izmene...
Nisi me razumeo,nisam rekao da trebamo da igramo na suteve spolja,nego da u timu ne sme da bude razlike medju igracima.Sto znaci ako Grubor i Jajic,vrede najvise i imaju najbolju statistiku,ne mora sve da se svodi na njih,nego na
TIM,A ovo oko timova koji imaju dobre trojkase,zamisli koliko je bolje trenirati spoljnjeg od unutrasnjeg igraca,meni nije jasno zasto se sve svodi na C i KC,zasto je njih lakse trenirati,ako treniras beku skok sut,spoljni sut i tehniku,mnogo ti je bolje nego centru skok,sut iznutra i unutrasnju odbranu,jer 3 poena ponekad mogu biti i vise nego dragocena.