علی جان بی زحمت این پیغامی که واسه فرم بازیکنا میفرستی زحمت بکش و دیگه واسه من نفرست:دیچون داری الکی وقت خودت رو هدر میدی.دیگه این یه قلم رو میدونم که باید چیکار کنم:دیدستت درد نکنه.از زحماتت هم ممنون
مساله دونستن یا ندونستن نیست رضا جون :)مساله پیگیر بودن و همواره آگاه بودنهاز علی ممنونم بخاطر پیگیریش :)
مساله دونستن یا ندونستن نیست رضا جون :)مساله پیگیر بودن و همواره آگاه بودنهاز علی ممنونم بخاطر پیگیریش :)na baw in reza ro bikhial .nemidoone har hafte bsh migam .amir midoone dg b amir nemigam !
مساله دونستن یا ندونستن نیست رضا جون :)مساله پیگیر بودن و همواره آگاه بودنهاز علی ممنونم بخاطر پیگیریش :)na baw in reza ro bikhial .nemidoone har hafte bsh migam .amir midoone dg b amir nemigam !نه بابا دیگه اینقدرا هم حالیمه که بازیکنم رو روی فرم نگه دارم:دیمن فقط واسه خودت گفتم که الکی وقتت رو واسه نامه زدن به من هدر ندی و الا اصلا هزار بار بفرست:دی
مساله دونستن یا ندونستن نیست رضا جون :)مساله پیگیر بودن و همواره آگاه بودنهاز علی ممنونم بخاطر پیگیریش :)na baw in reza ro bikhial .nemidoone har hafte bsh migam .amir midoone dg b amir nemigam !نه بابا دیگه اینقدرا هم حالیمه که بازیکنم رو روی فرم نگه دارم:دیمن فقط واسه خودت گفتم که الکی وقتت رو واسه نامه زدن به من هدر ندی و الا اصلا هزار بار بفرست:دیkoliam bas eftekhar koni k bt mail mizanam . kheiliam delet bekhad :D
مساله دونستن یا ندونستن نیست رضا جون :)مساله پیگیر بودن و همواره آگاه بودنهاز علی ممنونم بخاطر پیگیریش :)na baw in reza ro bikhial .nemidoone har hafte bsh migam .amir midoone dg b amir nemigam !نه بابا دیگه اینقدرا هم حالیمه که بازیکنم رو روی فرم نگه دارم:دیمن فقط واسه خودت گفتم که الکی وقتت رو واسه نامه زدن به من هدر ندی و الا اصلا هزار بار بفرست:دیkoliam bas eftekhar koni k bt mail mizanam . kheiliam delet bekhad :Dباعث افتخار که هست ولی به زحمت پاک کردنش نمی ارزه:دی