Diskuse se poněkud zvrtla, taky si přisadím.
Maily od členů realizačního týmu U21 dostávám neustále, nevidím na nich nic nepatřičnýho. Maily byly a jsou slušný, věcný, nazasahovaly do plánů, nedávaly žádný direktiva - samozřejmě mimo toho, jak má hráč trénovat, aby měl šanci v U21 (a to až potom, co jsem poslal vlastnosti).
Pokud někoho rozladí mailík, co tu publikoval Floid, tak je duševně asi trochu labilní a měl by se preventivně podívat do Bohnic.
Realizační tým NT nebo U21 tu rozhodně nejni pro mě - buď považuju za čest mít hráče v NT a pak se řídím požadavkama trenéra NT, nebo je mi to jedno (případně jsem vyloženě proti účasti hráče v NT) a pak není nic lehčího než napsat "neotravujte mě, nemám zájem" a hrabat si dál na svým písečku.
Ad docend: pročítám diskuse poměrně pečlivě a co se týká NT a U21 - mimo toho, že jen řveš, jak jiný dělaj něco špatně, jsem od tebe ještě neviděl jedinou použitelnou věc. Buď do toho přestaň krafat (nemám daleko považovat ty tvoje výlevy za spam) nebo přijď s něčím, co národní týmy posune o kus dopředu. Jinak seš tu fakt zbytečnej (myslím tim fórum, ne hru) a můj osobní pocit je, že si léčíš nějakej mindrák grafománií.
Howgh
Dovolím si s klidným svědomím říct, že pro komunitu dělám mnohem víc než ty. Nepamatuju se, že bys někomu začínajícímu pomáhal či vysvětloval, jak co funguje. Nepamatuju si, že bys řešil budoucnost národního týmu. Kdykoliv si všimnu dotazu na českém či slovenském (a občas i americkém) fóru a někdo mě nepředejde snažím se pomoci. Několika lidem jsem pomáhal s rozjezdem skrze bb-mail, s několika dalšími průběžně konzultzujeme poznatky o novém enginu, taktikách atd. Nemám problém být za potížistu a upozorňovat na bugy. Taky na zachraňování odrostlých nadějí, když byli ze hry odstranění volní hráči, jsem upozornil první já. Podle tvého vnímání by musel být notoruický potížista i rwystyrk, když se Vajkézovi pletl do řemesla ohledně nabírání hráčů do týmu a dalších nedostatků (aby mě zase někdio nepřekrucoval, měl samozřejmě pravdu).
Takže bych si být tebou zametl před vlastním prahem. Tahle diskuse je na fóre jednak proto, že je to diskuse tedy komunikac, která má v nejlepším případě obohatit všechny zúčastněné o nové úhly pohledu (od toho ostatně diskuse ve své podstatě je), jednak proto, že nejde o spor dvou stran, který by si snad měli vaříkat skrze mail a taky proto,že v období po draftu mívají reprezentační trenéři často hodně příchozích mailů a zobrazit lze jen padesát psoledních, takže se snažím jim v tu dobu nepsat. Pro lepší perspektivu s lidmi zúčastněnými v téhle diskuzi si normálně píšu, řekl bych že i na přátelské bázi, např. s Amarem. (a pokdu tě to zajímá, s Flidem jsem si naše nízorové rozdíly taky vyříkali). To mi nebrání s nimi v jednotlivých bodech nesouhlasit, jsem totiž schopen odlišit podstatu věci a osobu ,která zastává daný názor. Takže jediný, kdo tady řve jsi ty.
Prosím GM, aby tento příspěvek nemazali, považuji za své právo se bránit ve stejném threadu v jakém jsem byl napaden, pokud má někdo potřebu
věcně pokračovat, prosím v Off Topic threadu. Jinak ovšem doufám, že Uhlíkův post nezůstane bez povšimnutí.