BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XV.

Kérdés és csevegő XV. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
202820.538 in reply to 202820.537
Date: 12/14/2011 3:27:40 PM
Overall Posts Rated:
310310
Jó, hát annyit adott érte, ő dolga. Hozzáteszem, nem is volt most hasonló magyar center-erőcsatár a piacon, lehet, neki meg sürgős volt a dolog. Én is most vettem külföldi centert, mert meguntam, hogy ritkán van magyar a piacon és annak is többnyire el van szállva az ára. Kár, hogy Ádámot nem láttam év elején, megvettem volna, na de majd legközelebb.

Amúgy húzóembert is lehet még tovább edzeni, itt a példa, ha nem 28 éves lenne, ő is tetszene nekem
(8201048)

Don't feed the troll
This Post:
00
202820.539 in reply to 202820.538
Date: 12/14/2011 3:30:02 PM
Overall Posts Rated:
411411
félre értettél, engem nem zavar, hogy külföldit vett, sőt egyáltalán nem zavar semmi, örülök neki, hogy egy rivális drágán erősített. csupán azt akartam szemléltetni, hogy a kínaiak drágán is el tudják adni azokat a játékosaikat akik amúgy majdnem fele annyit érnek.

This Post:
00
202820.540 in reply to 202820.539
Date: 12/14/2011 3:30:50 PM
Overall Posts Rated:
9797
Ismerjük a szóban forgó játékos skilljeit?

Edit:

Most nézem, a srác tuti, hogy SF. Ugyanannyit hozott SF-ben, mitn centerben, és elég sokszor játszott PG-t vagy SG-t (gondolom training miatt), tehát kizárt dolog, hogy egy mezei PF-ről van szó Innentől meg értelmét veszti az egész diszkurzus.

Last edited by LA-Hukli at 12/14/2011 3:35:52 PM

This Post:
00
202820.541 in reply to 202820.1
Date: 12/15/2011 3:57:06 AM
Overall Posts Rated:
2323
Utóbbi meccsem: http://www.buzzerbeater.com/match/39832236/boxscore.aspx
Hogy mondjam. Okés, nem minden emberem játszott adott poszton, sok eladott labda, emiatt vesztettem.
DE!
3. Negyed vége: +8 pont
4. negyed 5 perc alatt 14-0 neki. Ekkor kér az edzőm nagy nehezen időt. Ez mi?!?!?!Majd játszatja a cseréket...(szigorúan kövesse a cserék sorrendjét, és kipontozódás esetén maradjon beállítások mellett)
Valakinek építő jellegű gondolat?! Már kissé elegem van. Azonos hozzállás, kb ugyanannyi ts, mindkét oldalról kb hasonló értékelés, erre ilyen eredmény............

This Post:
00
202820.542 in reply to 202820.541
Date: 12/15/2011 4:43:07 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Ha csak a végeredményt nézzük, akkor kikaptál egy hasonló erősségű csapattól idegenben, azonos hozzáállással, vállalható különbséggel - nem nagy kaland. Gondolom az utolsó negyed eredményén vagy csak fennakadva. Erre nem igazán lehet okosat mondani, a meccsmotor néha furcsa módon realizálja a csapatok közötti különbséget. Akár egy negyeden belül, ami a negyedek között óriási differenciát eredményez... Ilyenkor aztán mehet a szentségelés, ha az ember épp képernyő előtt van. Nekem is volt már, hogy 44 pontot kaptam az utolsó negyedben egy olyan csapattól, aki kis túlzással addig összesen alig dobott többet. Bár igaz, legalább nyertem. :)
Persze néha azért a valódi kosárlabdában is előfordulnak szélsőséges negyedek egy meccsen belül, illetve ostoba edzők is, akik rosszkor kérnek időt.

From: Dawa

This Post:
00
202820.543 in reply to 202820.512
Date: 12/15/2011 5:00:05 AM
Overall Posts Rated:
106106
Egész pontosan 129-el :) Egy kicsit fura azért, hogy egy bot csapat csak 4 játékossal áll ki a meccsre.

Gila, túlhevülöd a dolgot.
Mivel Te is játszol még egyet ezellen a bot csapat ellen, semmi értelmezhető okot nem látok a panaszra.
A sorsolás adottság, a keretek és hozzáállások a random. A gyenge és bot csapatok meg kiesnek a szezon végén.

Egy gondolat az "igazságosság"-ról: valamiért még senki sem tiltakozott azellen pl. hogy az aktuális ellenfél 3 legjobb játékosa lesérült a legutóbbi mérkőzésen, két hétre, és így most lazán ronggyá tudja verni... Csak eszembe jutott.

This Post:
00
202820.544 in reply to 202820.541
Date: 12/15/2011 5:06:36 AM
Overall Posts Rated:
2525
A faltok jobban elvitték a meccset. Emellett hazai pálya előnye is volt, plusz 2 pontossal ment.. :o

This Post:
00
202820.545 in reply to 202820.543
Date: 12/15/2011 6:17:38 AM
Overall Posts Rated:
350350
Én nem ellened vagy a kollégáim mellett írtam a botos dolgot hanem általánosságban. A Keleti konf botulás előtti majd utáni állapotára gondoltam. Pl Taki csak 27-tel nyert, te meg 129-cel egy konferencián belül. Mit fogsz tenni, ha a végén ezt valaki számon kérné rajtad, hogy +100 pont előnyt szereztél emiatt. Tudom, hogy nem tehetsz róla meg a vétlen fél sem, de korrektebbnek érezném a 25:0-át egységesen minden bot ellenében kiosztani.
Természetesen más ligában is vannak szezon közben botulók, ott is igaz lenne az egységes pontdifi osztás. Pl minden bot ellen 25:0 a meccs úgy, hogy te ne járj rosszul az edzéssel és megkapjad a 48 percet. Jelen esetben ezt csak akkor tudod megtenni ha 5 embert viszel, mert biztos bekavar az edző ha pl többet és berak nem edzettet is edzett posztra.. K.. nehéz 48 percezni ha bucira nyersz egy mecset akár 6 emberrel kiállva is...

Jut eszembe, amit a szombati ellenfelem csinál az is ilyen jellegű kiszúrás más edzésével. Ő leadja 11-szer a bajnoki meccseit, mondjuk 12-edszer már nem értem még mindig miért nem? Eközben aki degeszre nyerik magukat (50-60 pont) és az edzett emberük (48 perces ) nem kap csak pl 36-ot. Ez korrekt azzal, aki tisztességgel kiállt a meccsre?? Szerintem ez sem korrekt, azon túlmenően, hogy még pontelőnyt is kap "Jézuskától" ajándékba a győztes.

Azt is meg lehet tenni, hogy van egy "rendes" csapatod (20-40k-s emberek), és azzal minden bajnoki meccset feladsz egytől-egyig mondván te a kupára gyúrsz (tudok más ilyen példát is mondani, ő legalább következetesen csinálja és nem árt vele senkinek sem ezzel a bajnokikon!)

Ami meg a tabella manipulációt illeti... Azt írtátok "úgy áll ki ahogy akar".. persze ez igaz is ha nem árt vele senkinek sem.
Ezek szerint a bundázás korrekt és megengedett dolog?? Ugyan nem tiltja még semmi, de nem jelenti azt, hogy fair dolog.
Most az emberi oldalát nem is tekintve... Ezek szerint az is bármikor megcsinálhatom, az utsó körben pl leadom a meccsem, hogy azzal hátrébb zárjak, mert nem akarok kukubence ellen mérkőzni??
Sajnos megcsinálható.. Én ezt sem tartom korrektnek, ez is büntethető lenne, mint pl a nem kiállás-féle büntetéssel és azzal beszedet 0-25 a hozzáállás nem jóváírásával együtt!

Egy szó, mint száz lenne még sok minden vitaalapot javítani a játékban, fenti példában csak a bundára tértem ki, azon felül még a hozzáállásos vitáknak is véget lehetne vetni mindörökre ha eltörölnék, de akár a szezonvégi rendezési elvet is módosíthatnák az ilyen pontdifis galibák miatt pl egymás ellenire elsődleges szempont szerint.

Megint hosszúra sikeredtem, de van bennem nem is kis tüske az unfair hozzáállás miatt..

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 12/15/2011 6:20:22 AM

This Post:
00
202820.546 in reply to 202820.541
Date: 12/15/2011 6:27:17 AM
Overall Posts Rated:
190190
Nem értem a problémádat: idegenben kikaptál azonos hozzáállás mellett 12 ponttal. Úgy, hogy rommá gyepáltad az ellenfél játékosait dobás közben, mert 42! büntetőt dobtak. Emellett elvesztetted a lepattanóharcot a kinti védekezés miatt, sok második szándékot engedve az ellenfélnek. Ennyi.

Apropó, második szándék: a belgák hétfőn higgadtan közelinél nagyon ritkán tették vissza a támadó lepattanókat...

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
202820.547 in reply to 202820.546
Date: 12/15/2011 6:42:49 AM
Overall Posts Rated:
173173
Apropó, második szándék: a belgák hétfőn higgadtan közelinél nagyon ritkán tették vissza a támadó lepattanókat...

Ez érdekes dolog, 2 pontos erőltetésénél teszik jobban vissza. Legalábbis én ezt figyeltem meg. Velük is előfordult az, ami nálunk is a nagyválogatottnál, hogy annak ellenére, hogy bent támadtak, 15-öt rádobtak kintről, ebből bement nekik 1. Szóval érdekes az a higgadt közeli, úgy tűnik, nem árt, ha az ember a legjobb kinti dobóival áll fel...

From: JoeBlack

This Post:
00
202820.548 in reply to 202820.547
Date: 12/15/2011 7:47:29 AM
Overall Posts Rated:
411411

Ez érdekes dolog, 2 pontos erőltetésénél teszik jobban vissza. Legalábbis én ezt figyeltem meg. Velük is előfordult az, ami nálunk is a nagyválogatottnál, hogy annak ellenére, hogy bent támadtak, 15-öt rádobtak kintről, ebből bement nekik 1. Szóval érdekes az a higgadt közeli, úgy tűnik, nem árt, ha az ember a legjobb kinti dobóival áll fel...

a higgadtan közelinél azért nem teszik vissza a támadó pattanókat mert a taktika lényege valamennyire az idő húzás, így mondható az, hogy újra feláll a csapat az ir bemondja a figurát is kijátszák a támadó időt. szerintem normális ez a reakció. 2 pontos erőltetésénél meg tüzelj a 3-ason belül amikor csak lehet, így dobják vissza azonnal a lepattanót a fiúk. elvileg a higgadtan közelrőllel jobb százalékba fogod dobni a 2 pontost mint a 2 pontosnál! és nem biztos, hogy jól jársz ha a legjobb kinti dobóddal állsz fel, mert mondjuk a +3 bedobott 3 pontos nem biztos hogy annyit hoz a konyhára mint mondjuk 12 asziszt meg egy erős támadóhullám. átgondolandó ez azért!

Advertisement