А, и по твоему ответу
)
Спасибо, у меня и так были агромадные сомнения, а теперь уверенность - ну его нафик
Расскажи за кач 6,6-6,7 (6,8, но я не хочу такого брать), пжалста
там нема що розказувати) стандартна треня ап в два тижня, в 20 років для 198см(6.6 чи 6.7 як він там), ап нижніх йшов раз в 3 тижня(деколи). Після 21 то стабільно раз в 2-3 тижня. В 23 вже в 3-4 тижня ап йшов.
Для зросту 203+ то там ап нижніх йде в два тижня до 22 років, потім з 22 двох вже йде 2-3 тижня ап. Но зараз, коли поміняли треню, тіпа стала чуть повільніша, то може і в 21 деколи дати ап раз в три тижня.
проблем з тренею ЛФів немає, якщо для збірної, то береш собі тіпка 198-201 і трениш в один слот і в 26 буде ЛФ для збірної(під щит маю на увазі, бо під карусель в нас зараз ЛФи не котируються). Для себе то взагалі проблем ще менше) я вот качаю ЛФа
(24186582), зріст 183 ) навики можу скинути тобі в лічку якщо хочеш) тренив нижні він ап в три тижня, стабільно, деколи і в два давав, але це звязано з тим що я оно йому довгий час тренував. Зараз він може дати ап нижнього навики раз в 4 тижня, якщо псіхане, то і раз в три тижня) але всеодно тренею його я задоволений)