Ovde te podrzavam i samo bih dodao - bez pominjanja praistorije takodje...moze?
(http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2009&...)
Mi se nadamo da ce i ovo biti dovoljno :)
I molim te Zvezda se pise sa velikim slovom (kao i Garnet npr)
Mi se nadamo da ce i ovo biti dovoljno
Mi se nadamo da ce i ovo biti dovoljnoKao sto je i ove bilo dovoljno!Drz`te se nade i vere!
Mi se nadamo da ce i ovo biti dovoljnoKao sto je i ove bilo dovoljno!Drz`te se nade i vere!Jaoooo sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinaluPa posle nek zvezda i izgubi u finalu
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinaluPa posle nek zvezda i izgubi u finaluE sto bi voleo da ponovo imam 17 umesto ovih 37 godina!
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinaluPa posle nek zvezda i izgubi u finalu
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinalu :P :PPa posle nek zvezda i izgubi u finalu :P :PE sto bi voleo da ponovo imam 17 umesto ovih 37 godina! :PHeheh, to je vec tvoj problem ... skoro pa neresiv ;) :PEto ako partizan osvoji titulu onda ja placam pivo a ako ne osvoji onda ti placas pivo :P :P (u atomu naravno)
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinalu :P :PPa posle nek zvezda i izgubi u finalu :P :PE sto bi voleo da ponovo imam 17 umesto ovih 37 godina! :P
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinalu :P :PPa posle nek zvezda i izgubi u finalu :P :P