BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122418.53 in reply to 122418.45
Date: 12/16/2009 9:51:53 AM
Overall Posts Rated:
3030
Puvodne jsem se do tedle "debaty" nechtel vubec zapojovat ale holt musim. Kdyz mi dosel prvni mail od PunkFloida tak jsem z enho taky dvakrat nadsenej nebyl. Nejak jsem nechapal co mi co rikat do toho jakyho hrace mam prodat(to je na prvni mail docela silna kava - bud trenuj podle nas nebo se ho zbav hnupe). Napriklad Hancika planuju vytunit a pak prodat (a abych rekl pravdu repre je mi u nej ukradena chci ho jen za co nejvic prodat). JE to mozna svinarna (stejne si myslim ze na U21 nema), ale je to jen moje volba a VY mi do ni nemate co kecat. Jasne muzete mi napsat co by podle vas bylo lepsi, ale jakmile jednou odpovin ne/nezajem/nasr.. tak nemate zadny pravo me dal otravovat. A uz vubec nemate pravo mi vynadat (to byl ulet Amare!!!!)

kdo mi odpovi takhle toho si vazim vic nez kdyz neodpovi a uz ho neotravuji

From: Uhlik
This Post:
00
122418.54 in reply to 122418.47
Date: 12/16/2009 9:55:02 AM
Overall Posts Rated:
1414
Diskuse se poněkud zvrtla, taky si přisadím.

Maily od členů realizačního týmu U21 dostávám neustále, nevidím na nich nic nepatřičnýho. Maily byly a jsou slušný, věcný, nazasahovaly do plánů, nedávaly žádný direktiva - samozřejmě mimo toho, jak má hráč trénovat, aby měl šanci v U21 (a to až potom, co jsem poslal vlastnosti).

Pokud někoho rozladí mailík, co tu publikoval Floid, tak je duševně asi trochu labilní a měl by se preventivně podívat do Bohnic.

Realizační tým NT nebo U21 tu rozhodně nejni pro mě - buď považuju za čest mít hráče v NT a pak se řídím požadavkama trenéra NT, nebo je mi to jedno (případně jsem vyloženě proti účasti hráče v NT) a pak není nic lehčího než napsat "neotravujte mě, nemám zájem" a hrabat si dál na svým písečku.

Ad docend: pročítám diskuse poměrně pečlivě a co se týká NT a U21 - mimo toho, že jen řveš, jak jiný dělaj něco špatně, jsem od tebe ještě neviděl jedinou použitelnou věc. Buď do toho přestaň krafat (nemám daleko považovat ty tvoje výlevy za spam) nebo přijď s něčím, co národní týmy posune o kus dopředu. Jinak seš tu fakt zbytečnej (myslím tim fórum, ne hru) a můj osobní pocit je, že si léčíš nějakej mindrák grafománií.

Howgh

This Post:
00
122418.55 in reply to 122418.50
Date: 12/16/2009 9:56:51 AM
Overall Posts Rated:
3636
chill out bro :-). Neboj nebyl to zadnej osobni utok, jen jsem to nechtel psat ve stylu "jedna babka povidala". Ja si to presny zneni mailu uz nepamatuju, jen co si pamatuju jak to vyznelo a jak to na me zapusobilo.

OK a dost, todle ma byt debata novym trenerovi NT takze n addalsi dotazy/vytky odpovidam pouze formou PM.

From: Amare

This Post:
00
122418.56 in reply to 122418.45
Date: 12/16/2009 10:06:52 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
úlet? "vynadat" neznamená "nadávat". i bez nadávek můžeš, i velmi důrazně, upozornit druhého na to, že něco v jeho chování nebo konání není v pořádku (podle tvého názoru).
to, co jsi napsal, je jen otázka míry individualismu či egoismu, co kdo chce, v každém z nás. ty máš svůj tým a chceš co nejvýš, a někdo jiný je spokojený s tím, že jeho hráči jsou v české reprezentaci. je to každého věc. ale nečekej, že za "zabití" nadějného hráče budu někoho plácat po ramenou - i já mám právo říct druhému svůj názor. i když k tomu nepotřebuji vykřičníky.

This Post:
00
122418.57 in reply to 122418.55
Date: 12/16/2009 10:16:26 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
OK a dost, todle ma byt debata novym trenerovi NT takze n addalsi dotazy/vytky odpovidam pouze formou PM.

Tohle si mi vzal z úst.
Kromě Tvého dotazu okolo platů a podkošáků a Vajkézova přispěvku okolo bloků jsme tady diskutovali pouze o složení realizačního týmu U21 a způsobu komunikace s manažery.
Takže bych velice uvítal, kdyby přibylo více příspěvků a dotazů jako byl Tvůj a Vajkézův a témata okolo realizačního týmu a komunikace, kdybychom již mohli opustit.

From: Amare

This Post:
00
122418.58 in reply to 122418.57
Date: 12/16/2009 10:20:01 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
to by bylo krásné. já bych aspoň mohl projet zbývající polovinu draftovaných hráčů :-)

From: docend24

This Post:
00
122418.59 in reply to 122418.54
Date: 12/16/2009 11:05:27 AM
Overall Posts Rated:
154154
Diskuse se poněkud zvrtla, taky si přisadím.

Maily od členů realizačního týmu U21 dostávám neustále, nevidím na nich nic nepatřičnýho. Maily byly a jsou slušný, věcný, nazasahovaly do plánů, nedávaly žádný direktiva - samozřejmě mimo toho, jak má hráč trénovat, aby měl šanci v U21 (a to až potom, co jsem poslal vlastnosti).

Pokud někoho rozladí mailík, co tu publikoval Floid, tak je duševně asi trochu labilní a měl by se preventivně podívat do Bohnic.

Realizační tým NT nebo U21 tu rozhodně nejni pro mě - buď považuju za čest mít hráče v NT a pak se řídím požadavkama trenéra NT, nebo je mi to jedno (případně jsem vyloženě proti účasti hráče v NT) a pak není nic lehčího než napsat "neotravujte mě, nemám zájem" a hrabat si dál na svým písečku.

Ad docend: pročítám diskuse poměrně pečlivě a co se týká NT a U21 - mimo toho, že jen řveš, jak jiný dělaj něco špatně, jsem od tebe ještě neviděl jedinou použitelnou věc. Buď do toho přestaň krafat (nemám daleko považovat ty tvoje výlevy za spam) nebo přijď s něčím, co národní týmy posune o kus dopředu. Jinak seš tu fakt zbytečnej (myslím tim fórum, ne hru) a můj osobní pocit je, že si léčíš nějakej mindrák grafománií.

Howgh

Dovolím si s klidným svědomím říct, že pro komunitu dělám mnohem víc než ty. Nepamatuju se, že bys někomu začínajícímu pomáhal či vysvětloval, jak co funguje. Nepamatuju si, že bys řešil budoucnost národního týmu. Kdykoliv si všimnu dotazu na českém či slovenském (a občas i americkém) fóru a někdo mě nepředejde snažím se pomoci. Několika lidem jsem pomáhal s rozjezdem skrze bb-mail, s několika dalšími průběžně konzultzujeme poznatky o novém enginu, taktikách atd. Nemám problém být za potížistu a upozorňovat na bugy. Taky na zachraňování odrostlých nadějí, když byli ze hry odstranění volní hráči, jsem upozornil první já. Podle tvého vnímání by musel být notoruický potížista i rwystyrk, když se Vajkézovi pletl do řemesla ohledně nabírání hráčů do týmu a dalších nedostatků (aby mě zase někdio nepřekrucoval, měl samozřejmě pravdu).

Takže bych si být tebou zametl před vlastním prahem. Tahle diskuse je na fóre jednak proto, že je to diskuse tedy komunikac, která má v nejlepším případě obohatit všechny zúčastněné o nové úhly pohledu (od toho ostatně diskuse ve své podstatě je), jednak proto, že nejde o spor dvou stran, který by si snad měli vaříkat skrze mail a taky proto,že v období po draftu mívají reprezentační trenéři často hodně příchozích mailů a zobrazit lze jen padesát psoledních, takže se snažím jim v tu dobu nepsat. Pro lepší perspektivu s lidmi zúčastněnými v téhle diskuzi si normálně píšu, řekl bych že i na přátelské bázi, např. s Amarem. (a pokdu tě to zajímá, s Flidem jsem si naše nízorové rozdíly taky vyříkali). To mi nebrání s nimi v jednotlivých bodech nesouhlasit, jsem totiž schopen odlišit podstatu věci a osobu ,která zastává daný názor. Takže jediný, kdo tady řve jsi ty.

Prosím GM, aby tento příspěvek nemazali, považuji za své právo se bránit ve stejném threadu v jakém jsem byl napaden, pokud má někdo potřebu věcně pokračovat, prosím v Off Topic threadu. Jinak ovšem doufám, že Uhlíkův post nezůstane bez povšimnutí.

This Post:
00
122418.60 in reply to 122418.57
Date: 12/16/2009 11:06:18 AM
Overall Posts Rated:
3636
Ha a najednou nikdo nema co rict :-)

No tak ja bych zeptal....muzes si vybrat jeden zapas co jsme v minule kvalifikaci hrali a ukzat na nem co bys udelal jinak? nejde mi o to abys rozcupoval Vajkeze, le abych se na zapas mohl podivat a udealt si predstavu.

dik

This Post:
00
122418.61 in reply to 122418.60
Date: 12/16/2009 12:55:54 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Pěkný dotaz.
Dá se spousta věcí dělat jinak od výběru taktiky, výběru hráčů, nastavení hráčů na různé pozice, zvolení přístupu.
Navíc poslední kvalifikace se hrála podle starého enginu, až na poslední kolo s Ruskem, které bylo hráno již novým. Takže to budu posuzovat na základě současných znalostí nového enginu, težko se vžít do situace, jaké byly v té době znalosti.
Vyberu si právě ten zápas s Ruskem - pravděpodobně bych si zvolil jinou taktiku v obraně i útoku. V obraně bych nejspíše vsadil na osobku. V útoku nejspíše na Push the Ball (rychlá hra), i když Look Inside (Hrát ke koši) ve složení Žáček, Portavales, Žalud, Kubeš/Holub, Slezáček (všichni současných skillů, těžko říct, jaké měli tehdy) by nemusel být úplně špatný.
Rozhodně bych na PF/C nevsadil na dvojici Švácha, Vicen, hodně jsme tím soupeři usnadnili doskoky, i když na SF byl aspoň Vach. Taky bych na PG nevsadil na Touríse, ten je spíš použitelnější do Low Postu (přes pivoty), ale to je na základě dnešních znalostí, tehdy se to mohlo zdát jako rozumný tah, stejně jako pokus s Vachem na SF. Ostatně sám jsem v U21 vzhledem ke kádru, který tehdy byl, hodně experimetoval pro změnu s 3-2 zonou.

This Post:
00
122418.62 in reply to 122418.61
Date: 12/16/2009 4:01:09 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Lidi, ve slovenském volebním vlákně už je přes 100 příspěvků ...

This Post:
00
122418.63 in reply to 122418.62
Date: 12/16/2009 5:38:01 PM
Overall Posts Rated:
3636
Lidi, ve slovenském volebním vlákně už je přes 100 příspěvků ...

Ale to neni fer, za polovinu tech postu ses odpovednej ty :-)

Ale procitani slovenskyho fora a zkouseni Razora z nasobilky me privedlo na dotaz:

V realnym basketu ma tym vzdy nejakyho leadera (nekdy i vic) na kterym tym stoji a on/i tym tahne/tahnou. Planujes mit taky takoveho hrace (napr. centra a hrat LI or LP) nebo budes hrat vylozene tymove.

Pripadne vyjmenuj tri hrace na ktreych hra ceskyho NT bude stat.

Advertisement