A határozott idejű szerződések esetében felvetődik bennem egy másik kérdés is. Nevezetesen, hogy minek edzek játékosokat, ha mondjuk 3 év múltán harcolnom kell azért, hogy megtarthassam. Most másnak edzek játékost, mert azért annyira nem fejlődnek gyorsan a játékosok, hogy megérje fejleszteni őket, majd 3-4-5 év múltán szabadon igazolhatóvá váljék. Ha valaki fel akar építeni egy csapatot, akkor az nem fog menni 3-4-5 év alatt. Mert én csak a centereimet nevelem már 3,5 éve. Ha most azt mondanák nekem, hogy nesze egy nagy fityisz értük, vedd meg őket újra, hát biztos lehetsz benne, hogy még aznap törölném a játék linkjét a könyvjelzők közül. A fejemben van egy terv, ahogy a játékosokat fejleszteni akarom, és ez nem 3-5 évre szól. A kezdetek óta eltelt annyi idő, hogy végre elmondhatom, hogy vannak megfelelő képességű centereim. Így is elég gondban leszek jövőre hogy miből fogom a fizetésüket fedezni, lehet, hogy el kell adnom az egyiküket. Pedig nem járt le a szerződése, csak nem tudom tovább fizetni. De legalább fogok érte pénzt kapni. Ha viszont ingyen igazolhatóvá válik, akkor egy buznyákot nem látok belőle, és ezzel azért kicsit felborítanák a pénzügyi helyzetemet. És ki venne olyan játékost, akinek mondjuk 2 hét múlva lejár a szerződése? Megvárnák, hogy szabad ügynök legyen, és majd úgy megveszik. Ez megint csak az edzés ellen szól. Tudom, a való életben is határozott idejű a játékosok szerződése, de könyörgöm, a való életben hol fordul az elő, hogy 1,5 év alatt egy játékos technikája, mondjuk 2-ről felmegy 13-ra? Márpedig ez a játékban simán előfordulhat. Szóval, szép dolog a való élethez hasonlítani a dolgokat, de ez akkor sem a való élet.