θα απαντήσω και σε εσένα και στον Πάνο από εδω.ναι?
πάμε λοιπόν...
Ισως να είναι καλύτερο όταν έχεις να διαλέξεις από 2 παιχνίδια, για το πιο να χτυπήσεις (ίσως ξαναλέω), να διαλέγεις το εντός έδρας κι ακόμα περισσότερο όταν είναι δευτερο στη σειρά, αφού μπορείς να παίξεις χαλαρά στο εκτός (πιθανή ήττα είναι έτσι κι αλλιώς) και κανονικά στο εντός και ανεβασμένος από ενθουσιασμό.
έχεις δίκιο...αυτό πίστευα και πιστεύω κι εγώ.οπότε ας εξηγήσω γιατί έπαιξα αλλιώς.
πολύ απλά νόμιζα ότι
1)μπορεί να έπαιζες χαλαρά
2)θεωρούσα καλύτερο τον Βόλο
συγγνώμη για το 2ο και μην το πάρεις στραβά,αφού δεν είμαι ο κατάλληλος να κρίνω τους άλλους.έχω ξαναπεί ότι φέτος έχω αρχίσει να ψάχνομαι παραπάνω.αλλά πίστευα ότι μου ταιριάζεις καλύτερα σαν αντίπαλος.εξάλλου το σάββατο τραυματίστηκε το 3αρι του.
τα ζύγισα και τελικά έκανα λάθος.
στην πραγματικότητα και τα δύο τα θεωρούσα χαμένα,αλλά ήθελα να κερδίσω 1/2...
ειπες ομως οτι ο ψηλος του δεν ειχε καλη κατασταση αν θυμαμαι καλα..
δεν εννοούσα αυτό..εννοούσα ότι δεν θα ρίσκαρε να πάρει το 5 του πάνω από 80 λεπτά.εξάλλου θα μπορούσε να με υποτιμήσει λίγο.σε αυτή τη βάση δεν θα περίμενα να εμπιστευτεί τον σκάλας για σκορ!δλδ υπέθεσα ότι θα αφήσει το 5 πάγκο και ότι χωρίς το 5 μέσα δεν θα παίξει και εσωτερικό σύστημα!
τελικά έβαλε το 5 κανονικά, του έδωσε 92 λεπτά αυτή την εβδομάδα,και με πέταξε έξω από το πλάνο που σκέφτηκα...
ο Βαρδαρης δεν επρεπε να παιξει βασικος
πρέπει να έχω καλύτερες αγ.καταστάσεις την άλλη εβδομάδα....έτσι δεν μπορούσα να βάλω πάλι τον διμόπουλο....
..στον ασσο ηταν σιγουρο οτι θα επαιζε ο Agis Chatzizacharias οποτε επρεπε να βρεις ποιος θα ηταν στο 3..ποιος αλλος θα μπορουσε να παρει φανελα βασικου??ο Efstathios Douvroutzakis οπου δηλωνει sg
κι εδώ έπεσα έξω!ήμουν σίγουρος ότι θα έβαζε 1 του δουρού!τις τελευταίες εβδομάδες αυτό κάνει.στο ένα παιχνίδι τον έναν,στο άλλο τον άλλο!
περίμενα
1.δορού
2.μαλαφάια
3.χατζηχαριά
4.εμπραντ
5.σκάλας
με 3αρι τον Σιδηροπουλο νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα
προπονώ πίεση αυτή την εβδομάδα.στο 3 έπαιξε το σάββατο,οπότε....κι εδώ κολλάει αυτό που είπα ότι διάλεξα να χτυπήσω το προηγούμενο ματς...
..βεβαια το προβλημα ΔΕΝ ηταν η επιθεση..8 - 34 ουτε η Καλαματα να ησουν..
δεν μπορούσα να βάλω άλλη 5αδα.αυτό είναι σίγουρο μετά το ματς του σαββάτου.τον δημόπουλο τον θέλω καλά.τον ντονάντο να τον ανεβάσω.ο σιδηρό προπονείται....
Γκάλη δεν έχω για να παίζω συνέχεια υπομονή,ροή δεν έχω καλή,χαλαρά θα κατέβαινα,ο αντίπαλος μπορεί να κτέβαινε κανονικά, μόνο τα 3ποντα θα μπορούσαν να με σώσουν αν το γούσταρε η μηχανή!
στην αμυνα εγινε η ζημια..ναι μεν κερδισες τα λαθη απο τους παικτες του Βολου..εχασες στην ευστοχια..
εκεί έγινε όντως...αλλά εξήγησα παραπάνω.αντιλαμβάνομαι ότι σας φάνηκε προφανές ότι θα κτεβεί έτσι,αλλά δεν είμαι τόσο καλός σαν κι εσάς.εγώ πίστευα ότι και το 1 του και το 3 δεν είναι άμπαλοι και ότι τπυς προπονεί!σε κάτι ματσάκια τα έχουν βάλει τα καλαθάκια τους.αλλά ξαναλέω πίστευα ότι μόνο με ακρίες επιλογές θα μπορούσα να μειώσω το χαντικαπ της χαλαρής διάθεσης...
ο Víctor Donado ειναι αμαρτεια να εχει τετοια κατασταση
δεν περίμενα ούτε εγώ να πέσει τόσο,γι'αυτό και έκατσε πάγκο σήμερα για να ανεβεί την άλλη εβδομάδα.βλέπεις εγώ δεν προπονώ αγ.κατάσταση....εύχομαι να μην μου πέσει ο μπελαβίστα...
..ο Emmanouil Dimopoulos επρεπε να παρει φανελα βασικου και ο Σιδη 3αρι.
απάντησα παραπάνω και στα δύο αυτά.συμφωνώ αλλά...
ο Nerdie αυτο επρεπε να κανει..αυτο εκανε..
συμφωνώ!!!συγχαρητήρια στι παλικάρι.κι αν δεν ήταν παιχνίδι θα πίναμε και ποτάκι!
νομίζω έχει λιγότερο ρίσκο να κοιτάς μέσα όταν είσαι καλύτερος(ο μαθηματικός το λέει αυτό).και αυτό έκανε.στην άμυνα εννοείτε μαν2μαν...
εκεί που σηκώνει κουβέντα είναι η 5η θέση που είχε θέσει ως στόχο!
αναρωτιέμαι αν μας δουλεύει!!!!
θα μπορούσε να ρισκάρει βέβαια και να παίξει χαλαρά,αλλά κάλιο 5 και στο χέρι...