[..ale z tego jak to napisali to ja bym to właśnie tak zinterpretował. Inna sprawa, że oni chyba specjalnie piszą tak pokrętnie by to różnie interpretować.
Masz rację, napisali pkrętnie...przynajmniej możemy sobie popisać;))
Jak będzie, wyjdzie w praniu
W każdym razie po drugim zacytowanym przez Ciebe fragmencie, dalej leci:
We hope to introduce a change that will address both concerns at once......ble ble ble ..To combat the dominance of the inside focus, we are planning to increase the value of shot blocking in some of these areas
Ja to rozumiem tak że poprawiają efektywność bloków co w konsekwencji poprawi jakość strefy. Oczywiście Ty pisząc że osłabiają Li masz rację, bo i tak można na to spojrzeć. Jak można i napisać że zwiekszają sprzez te zmiany siłę taktyk obwoowych;)).
Natomiast nie zgodzę się że Li czy generalnie i
nside focused tatcit
dostaje dwa razy po 4 literach...;)) bo nie widzę żeby wspominali o czymś jeszcze, o dodatkowym osłabianiu LI.
Też jednak nie upieram się, poczekamy zobaczymy. Już kiedyś grzebali w silniku, gdy RnG rządziło i teraz mam co mamy. Może teraz nie chcą działac tak samo i stąd ta cała akcja przy SB.
To wszystko jednak pikuś, dla mnie wazniejsza i ciekawsza zmiana byłoby usunięcie jednej takiej opcji w ustawieniach meczowych;))
Last edited by Czesław at 3/13/2013 4:29:04 PM