W sumie to nawet cieszę się z tego typu postów. Pamiętam, jak kilka sezonów temu tego typu wyniki powodowały na forum ciszę, bądź komentarze pokroju "pech" (mimo iż wydaje mi się, że było w tym mniej pecha niż w ostatni poniedziałek). W każdym razie, jest świadomość, że nie wolno sępić enta - może dzięki temu nareszcie uda się pominąć ten powtarzający się już n-ty raz błąd.
Co do ogłoszeń parafialnych - typer w weekend trzeba będzie uzupełnić, ale nie kończymy go jeszcze. Spróbuję poszukać sparingu i jeśli się uda, może już wejdą bazy 20-latków i zagramy nimi w poniedziałek. Choć z drugiej strony Kowal prosił, żebym pozostawił Domagalskiemu znaczek naszej repki (swoją drogą, polecam, w końcu ze Słowacją został rekordzistą polskiej U21, przynajmniej tyle dobrego z tego meczu wyszło).
Przypominam też, że za 3 tygodnie wybory selekcjonera. Jeśli wiesz, że jesteś w stanie poprowadzić polską reprezentację lepiej niż ja - zachęcam do wzięcia udziału już teraz w dyskusji. Mi też zależy na polskiej kadrze, więc głównie od niego uzależniam to, czy będę starał się o następną kadencję. Na pewno im więcej przedyskutujemy przed sezonem, tym lepiej będzie dla przyszłego selekcjonera.
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.