Nagyon erős csapata van. Nem is számoltam győzelemmel. Aztán a kezdő centere hamar padon találta magát. Majd a kezdő irányítóját a mentők vitték el (ahogy látom nagyobb volt a füstje mint a lángja, szerencsére nem volt meghatározó sérülés). Ezek után azért bizakodóbb voltam főleg úgy, hogy a taktika rendesen el volt találva ellene. De sokadszor is bebizonyosodott, hogy a jól eltalált mnf és néha a jól eltalált védekezés se számít semmit. Úgy érzem taktikailag halott a játék. Pedig szezonok óta akarnak változtatni rajta. Csak az irány rossz. A dobótáv mértékét hangsúlyozzák, hogy a kinti benti támadások egyensúlyba legyenek. Közbe meg egy jól eltalált védekezés szart sem ér. Talán nem a támadó hanem a védő oldallal kéne kicsivel többet foglalkozniuk. Ha ennyire nem ér szart sem a 3:2 a sok futás ellen, akkor lényegtelen minden más. Elárulhatom, a fiataloknak akik kezdtek a teljes fizetését szinte a védekezés teszi ki. A bedobóm nem hiába NT, mégis úgy dobtak széjjel ahogy nem illik a 3:2 ellenére. Érthetetlen ez a -12 számomra. Mindezek mellett elismerem azt, hogy sokkal jobb csapattól kaptam ki, de a körülmények és a miértek mellett nem tudok szó nélkül elmenni.