با تیم جوانان برزیل تو ورزشگاه آموت یه بازی دوستانه ترتیب دادم.migam band bazi bidad mikone bgin na !!!chera too zamine khodet bazi gozashti ? hoooooooooom ?راستشو بخوای قبلا نمیدونستم واسه بازی دوستانه زمینو خودمون انتخاب میکنمبعد که دیدم باید این کارو بکنم گفتم بذار واسه اولین بازی زمین خودمو انتخاب کنم)البته میدونی که تماشاچی های آموت خیلی پرشور هستن و برای این بازی مسلما سنگ تموم میذارن)
با تیم جوانان برزیل تو ورزشگاه آموت یه بازی دوستانه ترتیب دادم.migam band bazi bidad mikone bgin na !!!chera too zamine khodet bazi gozashti ? hoooooooooom ?
با تیم جوانان برزیل تو ورزشگاه آموت یه بازی دوستانه ترتیب دادم.
علی جان بی زحمت این پیغامی که واسه فرم بازیکنا میفرستی زحمت بکش و دیگه واسه من نفرست:دیچون داری الکی وقت خودت رو هدر میدی.دیگه این یه قلم رو میدونم که باید چیکار کنم:دیدستت درد نکنه.از زحماتت هم ممنون
مساله دونستن یا ندونستن نیست رضا جون :)مساله پیگیر بودن و همواره آگاه بودنهاز علی ممنونم بخاطر پیگیریش :)
مساله دونستن یا ندونستن نیست رضا جون :)مساله پیگیر بودن و همواره آگاه بودنهاز علی ممنونم بخاطر پیگیریش :)na baw in reza ro bikhial .nemidoone har hafte bsh migam .amir midoone dg b amir nemigam !
مساله دونستن یا ندونستن نیست رضا جون :)مساله پیگیر بودن و همواره آگاه بودنهاز علی ممنونم بخاطر پیگیریش :)na baw in reza ro bikhial .nemidoone har hafte bsh migam .amir midoone dg b amir nemigam !نه بابا دیگه اینقدرا هم حالیمه که بازیکنم رو روی فرم نگه دارم:دیمن فقط واسه خودت گفتم که الکی وقتت رو واسه نامه زدن به من هدر ندی و الا اصلا هزار بار بفرست:دی
مساله دونستن یا ندونستن نیست رضا جون :)مساله پیگیر بودن و همواره آگاه بودنهاز علی ممنونم بخاطر پیگیریش :)na baw in reza ro bikhial .nemidoone har hafte bsh migam .amir midoone dg b amir nemigam !نه بابا دیگه اینقدرا هم حالیمه که بازیکنم رو روی فرم نگه دارم:دیمن فقط واسه خودت گفتم که الکی وقتت رو واسه نامه زدن به من هدر ندی و الا اصلا هزار بار بفرست:دیkoliam bas eftekhar koni k bt mail mizanam . kheiliam delet bekhad :D